U dubrovačkoj crkvi snimljene erotske fotografije, biskup zgrožen

Ekipa Deutche Film und Fernsehakademie Berlin, Njemačke akademije za film i televiziju, u Dubrovniku snima studentski dokumentarni film “The Colour Nude“.

U snimanju sudjeluje i dubrovački erotski fotograf Stijepo Brbora, koji je u dubrovačkoj crkvi snimao fotografije polugole glumice Vesne Knežević iz Beograda, prenosi Dubrovniknet.hr.

Navedeni portal prenosi kako je snimateljska ekipa neovlašteno ušla u crkvu, gdje su erotske fotografije snimljene, pa je to izazvalo zgražanje javnosti, a reagirale su i neke javne osobe, poput biskupa Mate Uzinića.

Dragi prijatelji,

duboko me ražalostilo to što je danas zbog vlastite promocije zloupotrijebljena otvorenost dubrovačkih crkava za snimanje neprimjerenih fotografija pod krinkom umjetnosti, na što ćemo morati medijski i pravno reagirati.

Moleći večeras Gospodina za nas koji smo ovim povrijeđeni, s raspetim Isusom želim moliti i za one koji su to uzrokovali govoreći: ‘Oče, oprosti im, ne znaju što čine!‘ napisao je biskup Uzinić na svojem profilu na Facebooku u utorak.

Skandal u Vatikanu: Objavljen dosje od više od 30 svećenika koji spavaju s muškarcima

(www.jabuka.tv)

16 komentara

  • Cuj, zgrozili se? K’o mrsko im, raznorazni skandali potresaju Crkvu bas zato sto se biskupi i slicni klone problema.

  • Odvratno snimat takve slike. A još odvratnije što će izgleda Biskup podići tužbu. Da ima crkva love veoma je bogata. Pa neka crkva digne tužbe protiv tajkuna, lopova i svih političara koji su sudjelovali u korupciji. Hoće malo morgen.. Glavno je crkvi licemjerno kritizirati socijalizam kada smo živjeli bar deset puta bolje nego danas..

  • Za Anonimno. Koliku količinu gluposti ti možeš napisat to je čudo. Eno ti kominizma u Venecueli ili Sjevernoj Koreji, idi jebi mater svoju više sjaši, jebo te koministički i marksistički duh. UBOJICE JEDNE!
    A što se tiče slikanja u crkvi, pa ništa čudno, Hrvatska je to. A u toj državi jebe lud zbunjenog, to je najdvoličniji narod na svitu(i sam sam Hrvat).

  • Tužiti fotografa Haškom sudu i Njemačku državu (MERKELICU) po zapovijednoj ODGOVORNOSTI.
    Navika Švabo slikat i kad kolje i kad pravi dokumentarne filmove. To je bolestan narod od davnina(doduše danas u Njemačkoj ima najmanje Njemaca). A Vlaji iz Dubrovnika pa oni bi i guzice dali za OJERO!

  • Ljudskom (o)bijesu kraja nema. Zašto baš u crkvi ? Jer ” obična ” pornografija nije više interesantna. Ide se sve dalje. Sve je to viđeno u ljudskoj povijesti. Nisu uzalud postavljene Božje zapovjedi, jer nesretno ljudsko biće nikada nij e zadovoljno .Povraća mi se na te beštije.Ma beštije su puno bolje. One su zadovoljne ako su site i zdrave. U svakom slučaju, odobravam ako ih tko nauči pameti na bilo koji način.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.