U Doboju kamenovan autobus s braniteljima koji su se vraćali iz Vukovara

Autobus iz Imotskog u kojemu su bili sudionici obilježavanja dana sjećanja na žrtve Vukovara kamenovan je u nedjelju navečer na području Doboja u Bosni i Hercegovini, a u incidentu nitko nije ozlijeđen.

Glasnogovornica Centra službi sigurnosti Doboj Ljerka Stanimirović kazala je da je policija od voditelja skupine koja je putovala ka Imotskom dobila obavijest da je oko 20 i 30 sati u mjestu Rudanka na ulazu u Doboj nepoznata osoba oštetila lijevo bočno staklo na autobusu. Pretpostavlja se da je na autobus u vlasništvu “Terra toursa” iz Imotskog bačen kamen.

Autobus se potom zaustavio na obližnjoj benzinskoj crpki gdje je policija provela očevid, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj koji je ovo okvalificirao kao kazneno djelo oštećenja tuđe imovine.

Autobus je nakon očevida nastavio put prema Imotskom uz policijsku pratnju.

Kako je kazala Stanimirović, obavijest s tužiteljevom kvalifikacijom djela proslijeđena je “Terra toursu”, a toj je tvrtki na raspolaganju mogućnost da od dobojskog tužiteljstva traži dalju istragu, odnosno otkrivanje počinitelja. (Hina)

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.