U četvrtak potpuna obustava prometa na dijelu Bulevara zbog otvaranja trga

Zbog programa otvaranja obnovoljenog Španjolskog trga u središtu Mostara, u četvrtak, 29. ožujka, doći će do izmjene u režimu prometovanja ovim dijelom grada.

Kako je za Bljesak.info rečeno iz Policijske uprave Mostar, zbog dolaska kralja Španjolske Juana Carlosa, te drugih visokih dužnosnika iz BiH, prometnica Bulevar od Španjolskog trga do Doma zdravlja u oba smjera će biti u potpunosti zatvorena od 12:30 do 14 sati.

Svi vozači se mole za strpljenje u prometu, te za poštivanje privremene regulacije prometa koju će vršiti policijski službenici. Zbog ovoga događaja, te zbog Sajma gospodarstva i sastanka Čović – Dodik vjerojatno će se stvoriti veće gužve u prometu.

Vozačima se savjetuje da se koriste pravcem (iz smjera sjevera) hotel ‘Ero’, Splitska, Ulica kralja Tomislava (preko Starog igrališta), kralja Petra Krešimira IV, Rondo, kneza Mihajla Viševića Humskog (Liska ulica) i dalje na Bulevar, a iz suprotnog smjera obrnutim redoslijedom. Također, jedna od opcija je i korištenje magistralnog puta M-17.

(Bljesak.info | Jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.