U četvrtak pjesnička večer u Širokom Brijegu

Pjesnička večer “U zagrljaju metafora”, na kojoj će se predstaviti širokobriješki pjesnici najmlađeg naraštaja, uz pokoju iznimku, održat će se u četvrtak, 3. studenog 2016. godine, u 19.00 sati u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg.

Sudjelovat će: Nina Stanić, Ines Lasić, Katarina Vukoja, Kristijan Penavić, Lidija Knezović, Blagica Bevanda, fra Antonio Musa, Frano Skoko, Kristina Tadić, Marija Lovrić, Magdalena Vukoja,Miro Naletilić, Ružica Zeljko, Sanijela Matković, Blanka Kraljević i gost večeri Tomislav Kvesić.

vecer-pjesnika

Moderator programa je Ivan Kraljević, u glazbenom dijelu nastupa Drago Ljubić, a pjesme čitaju: Željka Šaravanja, Mirna Aleksić, Nina Stanić, Marko Topić, Mirela Lovrić i Gojko Jelić.

Pjesničke večeri dio su programa u djelovanju širokobriješkog ogranka Matice hrvatske.

Organizatori planiraju održavati ovakve pjesničke večeri kako bi se populariziralo pisanje, a osobito čitanje poezije od najranijeg uzrasta. Jer na večeri sudjeluju osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti, a svaki put namjeravaju kao gosta predstaviti nekog od autora koji je skrenuo na sebe pozornost književne javnosti.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.