U četvrtak ljetno izdanje ”Stokoraka za Posušje”

Nakon uspješno provedene humanitarne akcije „Stokorak za Posušje“ u siječnju 2013., prijatelji sporta i kulture u Posušju nastavljaju dalje! Ljetno izdanje „Stokoraka za Posušje“, koje ima biti održano ovoga četvrtka 25. srpnja s početkom u 18h, za cilj ima pomoći Kickboxing klubu „Grom“ kao i prikupiti sredstva za pomoć pri sanaciji stepeništa ispred posuške srednje škole.

Program događaja je podijeljen na tri dijela. U 18 sati, manifestacija će biti otvorena kulturno-sportskim programom u kojem će sudjelovati brojni posuški klubovi i udruge poput HKŠD Rakitno, KUD Fra Petar Bakula, posuški vrtići, taekwondo i karate klubovi, KK Posušje i NK Posušje, učenici gimnazije fra Grge Martića i srednje strukovne škole iz Posušja, a posjetiteljima će se obratiti i općinski načelnik, gospodin Branko Bago.

U 20:30 sati počinje Kickboxing turnir koji je ujedno i središnji dio programa.  Snage će odmjeriti domaći momci iz kluba „Grom“ protiv gostujućih boraca iz Knina i Mostara. Turnir će biti otvoren uvodnim mečom dva posuška mališana, Ivana Bašića i Valentina Sablje.

A nakon turnira, posjetitelji će moći uživati u bogatom glazbeno-scenskom programu gdje će nastupiti posuška FRAMA, grupe Long Play i Sjena, vokalni ansambl BelCanto, klape Grga i Zvizdan, te posuški pjevači Tomo Marić, Vranja Begić, Zoran Begić i Ivica Bago.

Da podsjetimo, Stokorak je kulturno-sportska manifestacija koja za cilj ima podići svijest o važnosti tradicije i sporta i potaknuti građane na snagu zajedništva. Svakako valja napomenuti i kako je ovaj događaj humanitarnog karaktera te da će cjelokupni prilog biti upućen za rad SK GROM i fizički i financijski zahtjevan projekt posuških gimnazijalaca. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 5 KM u posuškim kafićimaOpera, Tropicana, Avantgard, Carpe Diem, Winners, Elit, Grand i Cuba. Svakako, iste ćete moći kupiti i neposredno prije početka događaja.

Kupnjom ulaznice automatski dobivate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade na tomboli.

Pokažite svoju ljubav prema sportu, kulturi i aktivizmu u našem gradu i pridružite nam se ovoga četvrtka na igralištu osnovne škole u Posušju u 18 sati.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Stokoraka na: facebook.com/stokorakzaposusje.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.