U četvrtak akcija darivanja krvi u Širokom Brijegu – Jabuka.tv

U četvrtak akcija darivanja krvi u Širokom Brijegu

U četvrtak 11. svibnja u Širokom Brijegu održat će se druga akcija darivanja krvi za građanstvo, ukupno četvrta u 2017. godini.

Akcija će se održati u restoranu ”Kod Čolića” u vremenskom razdoblju od 9.30 do 11.30 sati.

Darovati krv mogu svi zdravo-sposobni građani od 18. do 65. godine, a na akciju je, uz iskaznicu dobrovoljnoga darovatelja krvi, potrebno ponijeti i osobnu iskaznicu. Oni koji će krv dati prvi put ili ne posjeduju iskaznicu dobrovoljnoga darovatelja krvi, mogu pristupiti akciji s osobnom iskaznicom.

Za sve darovatelje u spomenutom restoranu osiguran je besplatan ručak. Akciju organizira Crveni križ Široki Brijeg u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu SKB Mostar, a pod pokroviteljstvom Ureda gradonačelnika Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • MOŽE LI MI TKO KAZATI ZAŠTO JE NEDAVNO MLADA doktorica U TKZ DOMU ZDRAVLJA U ŠIROKOM ZVALA POLICIJU TE KOJE SU SE TKZ gospođe POTUKLE U SRED ŠIROKOG KOD HIPO BANKE KAKO KAŽU I ZAŠTO IZ KOJIH RAZLOGA TE TKO JE KRAO STVARI IZ KUĆE GDJE SU BILI SMJEŠTENI JARANI ZA VRIJEME SUKOBA SA BOŠNJACIMA NA NERETVI TRAŽIM NA PORTALU JABUKA ALI IH NISAM NAŠAO

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.