U Čapljinu stiže LED rasvjeta

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje organizirao je svečano potpisivanje i uručenje Ugovora o dodjeli financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranje održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini.

Ukupno je zaprimljeno 252 zahtjeva za sufinanciranjem projekata sa ovoga područja.

Državni tajnik Vlade RH Gordan Hanžek potpisao je 55 Ugovora za projekte koji su ispunili uvjete, a za koje je osigurano 4.599.000,00 kuna.

Vlada Republike Hrvatske osigurala je za 2023. godinu sredstva u vrijednosti 10 milijuna kuna za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranje održivih uvjeta života u BiH koja će provesti Središnji državni ured.

Svečanom potpisivanju ugovora, pored državnog tajnika Gordana Hanžeka, nazočili su i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas kao i predsjednica Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske u Hrvatskom saboru Zdravka Bušić.

Predstavnici Grada Čapljine nazočili su potpisivanju ugovora za projekt ”Zamjena rasvjetnih tijela na postojećim stupovima javne rasvjete u Čapljini – Faza II”.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Kad će rasvjeta na kočerin? Za jedne izbore stavljeni šarafi u trotoar, za druge digi bandere, sad čekamo iduće da se reflektori postave. Vjerovatno još jedne da ih upale. Pa kad prođu izbori da ih ugase.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.