U Biogracima svečano proslavljen Dan škole – Jabuka.tv

U Biogracima svečano proslavljen Dan škole

U ponedjeljak se u prostorijama Osnovne škole Biograci održala proslava njihova Dana škole.

Iako su posljednja škola koja je proslavila svoj dan na području Grada Širokoga Brijega, njihova vrijednost time nije ništa manja. Nastavnici, roditelji, gosti i učenici OŠ Biograci mogli su uživati u programu koji je bio poseban i s velikom žarom pripremljen. Priredbu su izvodili učenici koji su zajedno s nastavnim osobljem pripremili raznovrsni i prigodni program.

Nakon intoniranje himne “Lijepa naša” nazočnima su se prigodnim riječima obratili ravnatelj OŠ Biograci Stanko Milićević, gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević i predstavnik Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Željko Mikulić.

Kako je znalo biti i do sada, na samom kraju priredbe uručene su nagrade najboljim učenicima, ali i onima koji su kroz sportska i književna natjecanja ostvarili dobre uspjehe. Najboljim učenikom generacije proglašen je Josip Ljubić. Također, djelatnicima koji su pred odlazak u mirovinu, kao znak pažnje i zahvale prigodne poklone je uručio ravnatelj Stanko Milićević, priopćeno je iz Gradske uprave Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.