Twitterov zaposlenik na zadnji radni dan ugasio Trumpov račun

Twitter račun @realdonaldtrump američkoga predsjednika Donalda Trumpa bio je deaktiviran na 11 minuta zbog pogreške zaposlenika Twitter Inc., objavila je u četvrtak ta kompanija malo nakon što se taj incident dogodio.

“Otkrili smo da je to učinio zaposlenik za podršku klijentima, provodimo cjelovitu internu istragu“, naveli su iz Twittera i dodali kako poduzimaju korake kako bi to ubuduće spriječili.

Račun deaktivirao na zadnji dan posla

Međutim, kako piše Guardian, nešto kasnije stiglo je novo priopćenje Twittera u kojem navode da iza deaktiviranja Trumpova Twitter računa stoji njihov zaposlenik kojemu je to bio zadnji dan na poslu. “Našom istragom smo saznali da je to učinio Twitterov zaposlenik za korisničku podršku na posljednji dan rada. Provodimo punu unutarnju recenziju”, stoji u novoj izjavi iz firme, prenosi Telegram.hr.

S obzirom na to, postoji realna vjerojatnost da se radi o namjernoj akciji zaposlenika. Svi koji su tijekom tih 11 minuta, koliko je račun bio deaktiviran, išli na stranicu američkoga predsjednika naišli su na poruku: “Žao nam je, ta stranica ne postoji”.

Trump redovito objavljuje na Twitteru

Trump je opsežno koristio poruke na Twitteru kako bi napao svoje protivnike i promovirao svoje politike, kako tijekom predsjedničke kampanje 2016. tako i poslije preuzimanja dužnosti u siječnju ove godine. Trenutno ima 41,7 milijuna sljedbenika na Twitteru.

“Veliki porezni rez danas. Lobisti opsjedaju Capital Hill, ali republikanci će se držati čvrsto i učiniti ono što je dobro za Ameriku”, napisao je Trump u svom prvom tweetu nakon što mu je račun ponovno aktiviran.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.