Tužna ispovijest slavne voditeljice: Očuh me zlostavljao – Jabuka.tv

Tužna ispovijest slavne voditeljice: Očuh me zlostavljao

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres otkrila je da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja gostujući u showu “My Next Guest Needs No Introduction” voditelja Davida Lettermana.

Rekla je da se to dogodilo dok je bila tinejdžerica, a zlostavljač je bio njezin očuh. Zlostavljanje se događalo u trenutku kada je njezinoj majci otkriven rak dojke, a tada je Ellen imala 15 godina.

Mama nije bila kod kuće, došao je u moju sobu i rekao mi da mora pregledati moje grudi jer je na grudima moje majke pronašao kvržicu i mora se uvjeriti da je ja nemam. Rekao je da to radi dok mama nije kod kuće kako se ne bi dodatno uzrujala, otkrila je Ellen na početku svoje ispovijesti.

Dopustila mu je da joj dodirne grudi i on je to opet učinio u nekoliko navrata, a kada je nasilno pokušao ući u njezinu sobu, Ellen je uspjela pobjeći.

Pokušao je provaliti u moju sobu i tada sam znala da sam u opasnosti i da će mi možda učiniti i još nešto gore. Uspjela sam pobjeći kroz prozor, rekla je u intervjuu Ellen i nije otkrivala ime svojeg očuha. Međutim, poznato je da je njezina majka u tom periodu bila u braku s prodavačem Royem Grussendorfom. Majci je tek nekoliko godina kasnije priznala što joj je očuh radio, no ona joj nije povjerovala odmah.

Znam da je jedna od najtežih stvari priznati seksualno zlostavljanje. Volim svoju kćer i da sam barem tada slušala što mi je govorila. Živim s tim žaljenjem i ne bih to poželjela nijednom roditelju, izjavila je Ellenina mama Betty nakon što je njezina kći o zlostavljanju progovorila pred milijunima gledatelja. Ellen je u emisiji rekla da tada definitivno nije trebala skrivati zlostavljanje od majke i čekati godinama da joj prizna istinu.

On je tada nekoliko puta mijenjao priču i tek je tada moja mama shvatila da to nisam izmislila, izjavila je voditeljica.

Kaže da joj je tada nedostajalo hrabrosti.

Nisam smogla hrabrosti tada se izboriti za sebe. Ovu priču podijelila sam sada da bi sve one djevojčice koje su prošle ili prolaze slično iskustvo znale da nisu same, rekla je Ellen, piše Večernji.hr.

Poznata voditeljica 11 je godina u braku s glumicom Portijom De Rossi. Brak im je prije dvije godine bio u krizi i tada se pisalo da se voditeljica i glumica neprestano svađaju. Ubrzo nakon tih napisa njih dvije pojavile su se u Dubrovniku na godišnjem odmoru i njihov posjet Lijepoj Našoj navodno je bio odmor na kojem su tražile rješenje bračne krize.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

  • Majke, koje se preudaju a imaju djecu (kceri) puno im napakoste u zivotu.Svoju djecu treba stititi ponekad i od vlastitog oca a jos vise od tudeg, Djeci ostaju samo traume citav zivot

  • Ali znam i ocuha koji se bolje ponasa prema dici bolje od rodjenog oca! ispracaj u vrtic, jakna i cizme, marenda, pimoc u skoli itd! Cak ju je do oltara doveo!! Ali sutit se ne mora. Dici virovat, a take stavit na probu i video nadzor!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.