Novinar omalovažio Petru Martić, Stephens ga školovala

Sloane Stephens ispala je od Johane Konte sa 6:1 i 6:4 u prvom četvrtfinalu ženskog dijela Roland Garrosa.

Neki novinari očito nisu shvatili koliko dobar tenis je igrala protivnica koja je izbacila i Donnu Vekić, a nemaju niti dobro mišljenje o ostalim igračicama iz četvrtfinala, piše Sport klub.

Tako je jedan od njih na novinskoj konferenciji krenuo s prilično neobičnim pitanjem usmjerenim američkoj tenisačici, koja je 2017. osvojila svoj jedini GS naslov, a prošle je u Parizu igrala finale.

NOVINAR: Imaš li osjećaj da ti je ždrijeb bio otvoren? Mislim, ti si prvoklasna igračica, je li ti teže zaputiti se kući kad pogledaš tenisačice koje su preostale u turniru?

SLOANE: Ne. Kada pogledate ždrijeb, vidjet ćete da je osam djevojaka koje su ostale u turniru tu su s dobrim razlogom. Na svakom turniru uvijek postoje prilike da se ostvari bolji rezultat. Jesam li uzrujana što nisam to napravila? Naravno. Ali, ne bih umanjivala nijednu od preostalih tenisačica, jer su sve sjajne igračice

Pitanje koje ste mi postavili nije baš dobro, jer ste upravo omalovažili ostale igračice. A kako je riječ o osam najboljih igračica na ovom Grand Slam turniru, to nije tretman koji su zaslužile.

Preostali parovi četvrtfinala Roland Garrosa:
Martić (WTA 31) – Vondroušova (38)
Halep (3) – Anisimova (51)
Keys (14) – Barty (8)

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.