Tužiteljstvo ŽZH moli za pomoć: “Zajedno s vama ćemo razriješiti smrt Lane Bijedić” – Jabuka.tv

Tužiteljstvo ŽZH moli za pomoć: “Zajedno s vama ćemo razriješiti smrt Lane Bijedić”

Županijsko tužiteljstvo ŽZH pozvalo je sve građane ove županije koji imaju bilo kakve informacije o smrti mlade Lane Bijedić u Studencima kod Ljubuškog da iste dostave županijskom tužiteljstvu ili MUP-u ŽZH.

Čvrsto vjerujem da će se razriješiti smrt L.B. iz Mostara, ali za to nam je potrebna pomoć građana, stoga Vas molim da objavite ovaj javni poziv kako slijedi:

Županijsko tužiteljstvo ŽZH poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L.B. (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ŽZH na telefonski broj: 039/830-808.

Uvjerenja smo da ćemo zajedno sa vama građanima i policijskim agencijama u BiH razriješiti smrt 19-godišnjakinje čije je beživotno tijelo pronađeno 6. listopada 2019. godine u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, proučio je glavni tužitelj ŽZH Josip Aničić za portal Jabuka.tv.

Građanima se jamči zaštita u skladu sa Zakonom o zaštiti svjedoka pod prijetnjom i ugroženih svjedoka, navode iz županijskog tužiteljstva.

U istragu o smrti Lane Bijedić uključile se sve policijske i obavještajne agencije u BiH

(www.jabuka.tv)