Tužiteljstvo HNŽ-a podiglo optužnicu protiv Salmira Kaplana i drugih

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije podiglo je optužnice protiv Salmira Kaplana, Demira Mahmutćehajića, Ahmeta Ljubovića i Nihada Bajramovića zbog kaznenih djela u vezi sa zbivanjima na dan lokalnih izbora u općini Stolac, javila je Federalna televizija.

Središnje izborno povjerenstvo provodi postupak za utvrđivanje odgovornosti za prekid izbornoga procesa, nakon čega će biti načinjeni prijedlozi za sjednicu SIP-a radi donošenja rješenja o izborima u Stocu.

U međuvremenu, ekipe SIP-a u Stocu provode desetine informativnih razgovora u sklopu postupka za utvrđivanje odgovornosti za prekid izbornoga procesa u toj općini, koji se vodi protiv predsjednika i članova Općinskoga izbornoga povjerenstva Stolac, članova biračkih odbora te šest kandidata.

Danas su uzete izjave od kandidata za načelnika i nositelja liste Inicijative za Stolac.

(www.jabuka.tv)

 


2 komentara

  • Na ovom slučaju Kaplan i drugi pravni sustav je potpuno zakazao.Nakon onog nasilništva,razbojništva dotičnog i njegove bande isti su trebali biti zatvoreni i određen im pritvor.Ovako opet se pokazalo da je bošnjačka politika i moćnici iznad zakona.Dotakli smo dno ,dna.Začuđujuće je da Valentin šuti,Bakir,Nikšić,đžafirović,Genjac ga brane i pravdaju ove nasilničke postupke.

  • Incko što sad okolišaš plaćeniče sram te bilo.Da je netko naš ovo napravio bilo bu ko i sa herc.bankom tenkovi i oklopnjaci.Gnjida ostaje gnjida a iz nje krajnji domet je postat obična uš..dalje ne možeš.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.