Turnir u mostarskom Centru 2: Posebna pravila i posebno igralište

U tijeku su prijave na zanimljiv street soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar 2.

Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između ”zelene” i ”žute” zgrade, popularno ”virus” igralište.

Sve one koji se odluče natjecati očekuje zanimljiv set pravila u igri na male golove.

U tijeku je izrada terena koji će bit instaliran neposredno pred turnir. Igralište za igru bit će ograđeno posebnim bankinama tako da nema auta i kornera te će lopta teže izlaziti s terena za igru. Utakmice će se zato igrati u dinamičnijem tempu. Takav stil igre sigurno će bit zanimljiv svima koji budu igrali, ali i onima koji samo kao gledatelji budu pratili ovaj turnir, navode organizatori.

Utakmice će trajati 2 x 5 minuta, a svaka momčad može imati po tri igrača na terenu i jednog u pričuvi. Kazneni udarci se izvode s gola na gol.

Prijave ekipa traju do nedjelje, 21. svibnja, do 21:00 sat kada će biti i izvlačenje parova u Shankly’s Pubu. Turnir će se igrati od 26. do 28. svibnja.

Važno je naglasiti kako će broj ekipa biti ograničen.

Turnir će se igrati u dva uzrasta. Pravo nastupa imaju juniori do 16 godina i seniori preko 16 godina. Sve dodatne informacije možete izvršiti na kontakt telefon 063/434-213. Prijava po igraču iznosi simboličnu 1 KM.

Atraktivan malonogometni turnir u Mostaru: Prijava simboličnih 1 KM

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.