Atraktivan malonogometni turnir u Mostaru: Prijava simboličnih 1 KM

Prijavite se na street soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar dva koji će se održati u Mostaru u kvartu Centar dva na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “virus” igralište.

Prijave ekipa traju do nedjelje, 21. svibnja do 21:00 sat kada će biti i izvlačenje parova u Shankly’s Pub-u.

Turnir će se održati od od petka, 25. do nedjelje, 27. svibnja, te će bit dva uzrasta natjecatelja juniori (do 16. godina) i seniori (od 16. godina).

Sve dodatne informacije i prijave ekipa možete izvršiti na kontakt telefon; 063/434-213. Prijava po igraču iznosi simboličnih 1 KM.

“Virus igralište”

Sve zanimljivosti u vezi sa street soccer turnirom možete pratiti i na Instagram i Facebook stranici TO Centar dva, te događaja na Facebook stranici “Street Soccer turnir Centar dva”.

Cilj turnira je ulazak u tradiciju organiziranja svake godine, okupljanje brojne djece ali i starijih uzrasta na po prvi puta u centru dva organiziranom sportskom druženju, te privlačenje mnogobrojnih susjeda ostalih kvartova kao i građane grada Mostara.

Očekuje vas atraktivan street soccer turnir, dobra zabava, te bogate tombole u završnici turnira. Vidimo se u Centru dva na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ne vidim nikakvog razloga za negativan komentar na nešto sto je po svemu pozitivna stvar.
    Nemoj se prijavljivati i nemoj biti ublehaš po mostarski, budi mrzitelj po Lištički gotovo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.