Turković uputila demarš Izraelu zbog njihove podrške hrvatskim strankama

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković uputila je demarš Ministarstvu vanjskih poslova i veleposlanstvu Izraela u Tirani, a povodom Memoranduma koji je objavljen u ponedjeljak.

Ministrica Turković je u reakciji, zatražila pojašnjenje stavova i svrhe objavljenog dokumenta u bh. i hrvatskim medijima.

Bilo kakva podrška izbornoj reformi koja bi diskriminirala građane Bosne i Hercegovine zbog njihove etničke ili vjerske pripadnosti nedvosmisleno je odbačena od većine parlamentarnih stranaka u Bosni i Hercegovini, navedeno je, između ostalog, u demaršu.

Izrael podržao prijedloge hrvatskih stanaka o promjeni Izbornog zakona

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)

23 komentara

  • Moze li neko takmicenje “Najruzniji politicar”, zanima me koja bi odnijela pobjedu ova, Maj.kić, Cvija.nović i kako bi se plasirala ljepotica iz Livna

   • Ama , na izboru za sajam antiljepote ova “biserka” ne bi imala konkurencije. Zamislie kad ova prdne (iz dvocjevke!) odmah izazove požar.

 • Umjesto da nadlezne sluzbe istraze njeno rasipnistvo naseg novca, putovanja, vozanja u markete, da se ne spominje cesta sramota, ona dijeli lekcije. Ruzno je i gledati ovako “utovljenu ” ne moze ni u fotelju sjesti od prve, dok se,nekako, ne utrpa, jos kad se zamota…Ministrice, posto ške..mba.

 • Sad hrvatska politika iznijeti sve njezine nepodoštine i prljavo rublje i jednostavno upitati svjetsku javnost : ” Tko je ta spodoba Turković i od kud joj pravo bilo što raspravljati bilo s kim o jednomu narodu i njegovim pravima”? Što je ona? Neki novi nacista. Ma nemoj. Eto umrijet će američka ili bilo koja druga politička elita od straha zbog njezine “sile”. Jadna budaletina.

 • Ova legla kartice na racun drzave, voza se u službenom autu i lobira za ekstremno krilo radikala u BiH. Ako ovi bosnjaci nacionalisti misle da je citav svijet i EU maniti i da svi sada ne kuže o cemu se u BiH radi varaju se. Ekstremizam njihov i mrznja nemaju granice ali su uspjeli oni sami otvoriti svijetu oci. Bravo Bakire, Komsicu, Niksicu, Turkovicka, Šemsudim, Becirovica, Suljagica, Kavazovicu. Uspjeli ste vise svojim podlim glupostima , lazima, podvalama napraviti za hrvate nego svi hrv lobisti zajedno…

 • Pitam se sve više i više ima li ijedan hrvatski političar u BIH normalan? Pa ova spodoba muslimanska koja je postavljena na čelo ministarstva inozemnih poslova BIH dogovorom SDA, HDZ BIH i SNSD sve svoje aktivnosti mora sprovoditi u suradnji s Predsjedništvom BIH.Ako znamo da su u tom predsjedništvu 2 muslimanska člana, Džaferović i Komšić za njene aktivnosti a srpski član Dodik je protiv onda je potpuno jasno kako joj Predsjedništvo BIH kao kolektivni organ jednoglasno nije dalo suglasnost da piše prosvjednu notu Izrselu niti bilo što drugo, što drugim riječima znači kako ona nastupa protuustavno i protuzakonito protiv hrvatskog naroda u BIH i čini teško kazneno djelo protiv hrvatskog naroda. Tu je potrebno odmah tražiti njenu smjenu i njezinu kaznenu odgovornost kao i kaznenu odgovornost Komšića i Džaferovića.No hrvatski političari šute ko zadnje P… E a karavane prolaze i zato i jeste hrvatski narod u BIH tu gdje jeste. Minimum postupanja hrvatskih poltičara u BIH u ovom trenutku je povlačenje sa svih funkcija u BIH i stvaranje trećeg entiteta koji će biti i ovako i onako. Sve drugo je prazna i šuplja priča. ZDS! BOG I HRVATI!

 • Šta je problem da Hrvat ima zajamčeno pravo da će ga birati hrvati iz i u BiH?
  Jel onaj hrvat Fejzić iz Goražda sramota za cijelu BiH, i za hrvata i za Bošnjaka i za svakog pištenog čovjeka?!

 • Rodim se kao dijete od oca bošnjaka i majke bošnjakinje. Veći dio života živim i radim kao musliman/bošnjak…..i onda jednoga dana se pišem kao hrvat i kao hrvat idem na izbore i izglasaju me bošnjaci/ muslimani.
  Sve to mogu jer je po zakonu i legalno!?
  Ako je to legalno i po zakonu ove države,onda se ova sržava zreba raspasti. A da se ne raspadne,treba promijeniti zakon ako treba i ustav.
  Narod je narod i ne može nestati tek tako.
  Komšići, Fejzići i ostali izrodi su instrument i sredstvo zločastih namjera…. oni su moralno najniži oblik života

 • Nadamo se da ce Hrvatima u BiH Bog u buducnosti dati dobrog i postenog i obrazovanog lidera koji prica strane jezike bez komunisticke proslosti koji ce se moci bez problema samostalno i bez prevodioca upustiti u razgovore sa stranim politicarima

 • Što hoće debela kravetina? Zar joj nije jasno da su muslimani korumpirali sve ranije “visoke predstavnike” koji su maklo po malo pokrali Hrvatima sva prava o ravnopravnosti i konstitutivnosti?Sad samo malo ovaj kolebljivi Schmidt htio vratiti i sve poturice podigle galamu.

 • Za 12:03, možda možemo i tebe uključiti, tko zna možda pobjediš. Zanimljivi komentatori, nerazumjevanje teme, površnost, vrijeđanje ove žene što je debela, uglavnom tuga i jad. Nigdje suvisla komentara kako se suprotstaviti ovakvima kao Bisera kojoj je mater Hrvatica koja i sa novcima Hrvata troši za borbu protiv tih Hrvata. Ova država se zove Apsurdistan, pod hitno tražiti odvjetničke urede npr. Mišetića,… kako bi se Biserkama, Komšićima,Mesićima, Pusićkama i ostalij bagri komunidtičkoj stalo u kraj.

 • 18:17
  Samo ograničene osobe niske inteligencije vrijeđaju ljude zbog fizičkog izgleda.To je zato jer nemaju suvisle argumente,ne poznaju temu ali se osjećaju inferiorno ponižavajući nekoga.Time samo pokazuju neznanje,nemoć i primitivizam.

 • Ne vrijeđa nju nitko zbog toga što je nakaza u svakom pogledu, nego zato što je pogana i pokvarena, kao i ostali muslimanski političari gotovo bez iznimke. Oni su u svojim praznim glavama umislili da je ovdje još turska carevina, iako je govno davno propalo. I ova bi debeloguza propala kad bi se popela na neku staru šišu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.