Trump se žalio na Oscara za Parazit, filmaši uzvratili: Kad on ne zna čitati – Jabuka.tv

Trump se žalio na Oscara za Parazit, filmaši uzvratili: Kad on ne zna čitati

Predsjednik SAD-a Donald Trump žali što je ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolji film ostvarenje koje dolazi iz Južne Koreje.

Koliko su loše bile nagrade Akademije ove godine, jeste li vidjeli? “A pobjednik je … film iz Južne Koreje”, rekao je Trump na skupu u Coloradu, imitirajući najavljivače s Oscara.

Što se, dovraga, uopće događa? Imamo dovoljno problema s Južnom Korejom i trgovinom, a onda im oni daju nagradu za najbolji film godine, pitao je Trump.

Parazit je prvi film na stranom jeziku koji je osvojio nagradu Akademije za najbolji film, a također je osvojio Oscare za režiju i originalni scenarij

Međutim, Trump nije impresioniran. Čini se da ga više zanimaju američki filmovi nastali prije 70 godina.

Želio bih, recimo, Prohujalo s vihorom. Možemo li, molim vas, ponovo dobiti nešto kao Prohujalo s vihorom? Ili kao Bulevar sumraka, toliko sjajnih filmova, nastavio je.

Trump je rekao da ne zna je li Parazit dobar.

Mislio sam da je najbolji strani film, najbolji strani film – ali ne, to je najbolji film. Je li se to ikada ranije dogodilo, pitao je.

Neon, američki distributer Parazita, odgovorio je na Trumpovu kritiku na Twitteru, prenosi CNN.

Razumljivo je, on ne zna čitati, napisali su iz kompanije.

Trump također nije obožavatelj Brada Pitta koji je zašao u politiku govoreći na dodjeli Oscara kada je dobio nagradu za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. Pitt je tada spomenuo odsustvo Johna Boltona sa suđenja za opoziv predsjednika Trumpa u Senatu.

Nikada nisam bio njegov veliki obožavatelj, rekao je Trump. Ustao je i rekao nešto “mudro”. Mala mudrica, on je mala mudrica.

Pitt se tijekom svog govora našalio o tome kako je Senat glasao da se Boltonu ne dopusti svjedočenje tijekom suđenja, prenosi Index.

Rekli su mi da ovdje imam samo 45 sekundi, što je 45 sekundi više nego što je Senat ovaj tjedan dao Johnu Boltonu, rekao je Pitt. Možda bi Quentin (Tarantino) mogao napraviti film o tome i da na kraju odrasli učine pravu stvar.

Evo zašto morate pogledati film “Parazit”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.