Trudna Coleen Rooney napustila supruga i poručila mu: “Cijeli svijet mi se smije zbog tebe”

Coleen Rooney, trudna supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta, Waynea Rooneyja, nakon devet godina braka napustila je njihov dom i odselila se roditeljima.

Rooney je naime prije nekoliko dana zaustavljen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a bio je u društvu mlade djevojke. To je, čini se, bila kap koja je prelila čašu, piše Tportal.hr.

Nogometnoj zvijezdi, nekadašnjem kapetanu engleske reprezentacijeWayneu Rooneyju posljednjih dana nije lako, a za sve je kriv njegov problematičan karakter: ljubav prema alkoholu i lijepim ženama.

Iako mu je Coleen do sada sve opraštala, vrlo vjerojatno zbog trojice sinova, a sada i s četvrtim djetetom na putu, izgleda da joj je ovoga puta doista prekipjelo.

Pokupila je svoje stvari iz njihovog luksuznog doma te se sa sedmogodišnjim Kaiom, četverogodišnjim Klayem i jednogodišnjim Kitomprivremeno preselila roditeljima u Liverpool, u želji da njezina djeca ne proživljavaju dramu, posebno tijekom prvih dana nove školske godine.

Nakon što ju je policija obavijestila što se dogodilo te noći Coleen je navodno nazvala i Lauru Simpson, 29-godišnju samohranu majku koja se te noći u klubu zabavljala s Rooneyjem, kako bi joj ona osobno ispričala što se dogodilo.

Istina vjerojatno nije bila najugodnija jer je nakon toga trudna Coleen otišla s djecom.

‘Nisam razmišljala o njegovoj supruzi Coleen, a vjerujte mi, nije ni on. Nije ju čak ni spomenuo, a nije ni bebu koju očekuju. Svi nogometaši su isti i ne osjećam se kao razaračica braka’, rekla je Laura u svojoj izjavi nakon skandala.

Zabrinuti Wayne navodno se nakon ovog nemilog događaja požalio bliskim prijateljima da ne zna što učiniti.

‘Wayne ne zna što bi sa sobom. On se više puta ispričavao Coleen zbog svega što joj je radio u prošlosti, ali ovo se čini kao najgora stvar do sada. Ona je jako bijesna’, rekao je za engleske medije izvor blizak 31-godišnjem nogometašu.

Dok je odlazila iz doma, Coleen je navodno u ljutnji ponavljala: ‘Kako si mi ovo mogao napraviti, još pogotovo za vrijeme trudnoće? Kako si mogao biti tako glup? Cijeli svijet mi se smije zbog tebe.’

Iako jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta smatra da će s vremenom on i supruga riješiti ovaj problem, ona se s time ne slaže i navodno joj je dosta svega.

Njezina reakcija i selidba uopće ne čude jer je nedavno u intervjuu priznala kako Wayne nije savršen suprug. ‘On uopće ne pomaže oko kućanskih poslova.

Nikada ne iznosi smeće iz kuće, sve ostavlja prljavo iza sebe. Jednostavno se nikada ne mogu osloniti na njega’, rekla je tada.

Osim što bi mogao ostati sam, slavni nogometaš bi ovim razvodom mogao izgubiti milijune sa svog računa. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 80 milijuna funti, a ako dođe do rastave, njegova supruga dobila bi polovicu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: