Trostruki ubojica iz Šibenika pucao sebi u usta

U srijedu su kod Šibenika ubijene tri osobe. Osumnjičeni Boris Luketa je nakon višesatne opsade Brodarice kraj Šibenika sam sebi pucao u usta.

Boris Luketa (59), kojega policija sumnjiči za trostruko ubojstvo u šibenskom predgrađu Brodarica u srijedu popodne, pucao si je, dvadesetak minuta prije jedan sat, u usta i preživio je, piše Index.hr.

On se od 21.15 sati nalazio u policijskom okruženju u Partizanskoj ulici u Brodarici, u blizini kuće gdje su se zločini dogodila te je prijetio samoubojstvom.

“Učinio sam to zbog duga. Nikad nisam kažnjavan. Ubit ću se! Ili ću ja ubiti sebe, ili ćete vi mene. Trećega izbora nema”, vikao je policiji u jednom trenutku osumnjičeni Luketa.

Unatoč višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je u 0.40 sati došlo do opaljenja. Iako su ga policijski službenici pokušali spriječiti uporabom elektrošokera, nisu uspjeli, navodi se u priopćenju policije.

– S ozljedama u predjelu glave, Luketa je prevezen u Opću bolnicu Šibenik, gdje daje znakove života. Policijski službenici PU šibensko-kninske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije nastavljaju kriminalističko istraživanje, dodaje se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.