Tromblon odustao od akcije: Ne mogu više, bolestan sam

Dva dana nakon Tromblonova plana o organizaciji “Regate za razum“, veteran je objavio obustavljanje cijeloga pothvata.

Ne mogu više. Bolestan sam, Hrvatskoj sam dao sve što sam mogao, ali više ne mogu. Ne želim više kontaktirati s medijima, ne mogu čitati komentare. Gledajte, imam dva maloljetna sina i oni vide što se sve u komentarima govori o meni. Htio sam postupiti časno i ispravno, ali sad odustajem – rekao je Petar Janjić Tromblon za Index.hr.

Podsjetimo, zbog pitanja arbitraže između Slovenije i Hrvatske, Tromblon je prošloga tjedna dao ultimatum Vladi. Prema njemu, ukoliko se dvije države ne dogovore, organizirat će 100 ribarskih brodova i brodica ratnih veterana koji će “zaštiti hrvatsku morsku granicu”. Kada je rok za dogovor, prema ultimatumu, istekao, Tromblon je najavio miroljubivu regatu koja se trebala održati 3. veljače.

Njegov plan nije dobio podršku HVIDRA-e, već kritiku da je takva ideja potpuno neprihvatljiva.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

 • Zasto ” diga buku”??? Ocito ne pratis politiku, ni zasto se bori! Procitaj izjavu g. Tomasevic na temu Savudrija!Akooo svatis!

  1
  1
 • Tko si bolan i sta si uopce da se mijesas u ove stvari? Nevjerojatno sta sve uzimaju sebi na ruku ovi likovi, i drzave bi ucjenjivali i vlade…

 • Znam ja moja moja Lucka o cemu se radi i ne moras biti genij da shvatis..
  Neko vrijeme najavljuje krizarske pohode a onda odustane..
  Sporove treba rijesiti mirnim putem s on je malen da bi napravio razliku

 • za razliku od vas pripametnih komentatora,GOSPODIN Janjić je ranjavan nekoliko puta,i bio zarobljen 9 mjeseci…E sad zamislite da vas DEBILE netko zatvori 9 mjeseci i samo vam internet ukine…počinili bi suicid!
  I za razliku od vas Janjić srčano i emotivno doživljava podkradanje vlastite domovine…

  2
  1
 • Hrabar jest i da ih je vise ovakvih bilo nebi ni ratovali tolike godine.
  A od hrabrosti danas ne mozes prezivjet!
  Politicari nece ni davati ovakve izjave jer ne zele ugrozavati fotelje,a sve ratne profitere bas zaboli za ovo,dakle ostaju nam hrabri al mali i nemocni.
  Pozdrav Luci..

Komentiraj: