Trojica igrača Zrinjskog “zanimljiva” stranim klubovima

Uoči početka priprema za novu sezonu, koja za Zrinjski počinje manje od dva tjedna nakon što je prethodna završila, mostarski premijerligaš ima poprilično jasan igrački kadar.

Od prvotimaca iz prošle sezone Zrinjski ima 16 igrača pod ugovorom, od kojih je čak devet vezano do ljeta 2017. godine. Šestorici je istekao ugovor, a od njih šestorice (Velibor Đurić, Nebojša Popović, Ivan Crnov, Dejan Vukomanović, Danijel Stojanović, Sven Dedić) sasvim je sigurno da se Crnov i Dedić više neće vraćati u Mostar.

Zrinjski će neke od njih pokušati zadržati, ali i mimo toga mostarski klub namjerava dovesti barem pet novih igrača. Neki mediji već objavljuju kako je dojučerašnji nogometaš Drine iz Zvornika Miloš Filipović novi igrač Zrinjskog, no službena pojačanja obznanit će se tek idućeg tjedna.

“U ponedjeljak imamo dogovoren radni sastanak s trenerom Vinkom Marinovićem na kome ćemo odrediti smjernice u vezi igračkog kadra. Planiramo dovesti pojačanja, planiramo razgovarati s igračima kojima je istekao ugovor, a neki imaju ugovor 1+1 uz našu opciju. Do 12. lipnja, kada kreću pripreme, promjena će sigurno biti”, kaže za Bljesak.info izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.

Pod ugovorom su svi ključni igrači iz prethodne sezone – poput prvog strijelca Nikolića, te Todorovića ili Graovca, koji su vezani ugovorom do ljeta 2017. Ipak, jedan od načina da se klub financira je i prodaja igrača, a ako dođe ponuda “koja se ne može odbiti” u Zrinjskom će razmisliti.

“Bilo je kontakata stranih menadžera ili stranih klubova za naše igrače koji su pod ugovorom. Oni su Pero Stojkić, Deni Simeunović i Daniel Graovac. Mi smo uvijek spremni razgovarati sa svima, ali samo ako dođu konkretne ponude. Zasad toga nije bilo”, zaključio je Šulenta.

(Bljesak.info)

Komentiraj: