Trn poručio vodstvu širokobriješkog HDZ-a BiH: ‘Uvijek vjerni i odani, nikad prodani’

Na 19. predizbornoj tribini Općinskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg održanoj na Trnu, HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a potvrdile su opravdanost rezultata brojnih anketa koje predviđaju uvjerljivu pobjede na predstojećim izborima, te svoju dosljednost, a što je ilustrirano sloganom Temeljnog ogranka Trn ‘Uvijek vjerni i odani nikad prodani’.

Na samom početku predizborne tribine nakon intoniranja ‘Lijepe naše’ i uvodnih riječi Marinka Jelića predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a BiH Trn nazočnima se obratio Anđelko Mikulić prvi načelnik Općine Široki Brijeg izabran na prvim višestranačkim demokratskim izborima. Mikulić se u svom govoru prisjetio vremena i politike od prije 20 i više godina, usporedio sa sadašnjem stanjem, te istaknuo da danas slobodno možemo govoriti i o federalnoj jedinici i entitetu što svakako može biti jedno od rješenja ustavnopravnog položaja Hrvata u BiH.

Anđelko Mikulić

Anđelko Mikulić

Općinski načelnik i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg Miro Kraljević govorio je o važnosti izlaska na izbore i dobivanja izbora na svim razinama, te istaknuo: ”Jedan mandat nisam imao županijsku vlast, drugi mandat nisam imao federalnu vlast, ali sada uvjeren sam u pobjedu na svim razinama, jer to je temeljni preduvjet završetka započetih projekata, ali i početka realizacije planiranih projekata u budućem periodu u našem gradu”.

Zdenko Ćosić nositelj liste HNS-a za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke govorio je o pogubnosti vladanja platformaške Vlade navodeći primjer da od 110 milijuna KM predviđenih sa federalne razine javnim poduzećima u FBiH u Županiju Zapadnohercegovačku nije došla niti jedna marka.

Zdenko Ćosić

Zdenko Ćosić

Dario Knezović kandidat na listi HNS-a za Parlament FBiH predstavio je kandidate na svim listama HNS-a, te istaknuo da je Općina Široki Brijeg jedina općina u BiH koja ima kandidate na svim razinama od županijske, preko federalne i državne do člana Predsjedništva Dragana Čovića.

hdz_bih_trn_1

Sljedeća predizborna tribina Općinskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg bit će održana u Turčinovićima u petak s početkom u 19:00 sati.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.