Shotgun vol. 2 – Međunarodno natjecanje u hip hopu i break danceu

Drugo međunarodno natjecanje u Break dance-u i Hip hop-u u Hercegovini pod nazivom ”SHOTGUN Vol. 2” održat će se u subotu, 4. listopada 2014. godine u tržnom centru Mepas Mall (I. kat) s početkom u 17:00 sati.

Riječ je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator, plesni studio B-Dance iz Mostara uz Flow from Mo crew u partnerstvu sa Mepas Mallom, želi urbanu kulturu približiti publici i mladima, s ciljem da isti postane jedan od najvećih natjecanja ovog tipa u regiji.
Kako bi se natjecanje predstavilo u što boljem svjetlu, organizator se potrudio dovesti najkvalificiranije ljude s naših prostora koji u ovom projektu imaju važnu ulogu, a to su suci: Željko Božić (Slovenija), Tarik i Silvestar D.Bell (Bosna i Hercegovina), Vesna G Funk , Domo Lee i Gee (Hrvatska).

Za dobru glazbu pobrinut će se DJ Chill (Hrvatska), a vaši i naši domaćin na ovom natjecanju bit će Ante Dujić (Hrvatska). Za dobru atmosferu pobrinuti će se MC-ijevi Sove iz Mostara i freestyle football majstor Samir Salčin. Zato ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji se po drugi put održava u Mostaru i koji će publici pružiti sasvim drugačiji plesni doživlja.

mepas2

I to nije sve! Naime, PS B-Dance dan kasnije, u nedjelju 5.10. s početkom u 12 sati u Zagrebačka 10 (preko puta zgrade Spajalica), organizira radionice iz Break dance-a i Hip hop-a koje će voditi neki od sudaca natjecanja „SHOTGUN Vol. 2“. Svima vama koji ste zainteresirani za sudjelovanje donosimo i raspored radionica:

* 12-13,30h Željko Božić – hip hop
* 13.45- 3.15h Vesna G Funk – popping
* 15.30-17h Vesna G Funk locking
* 17.15-18.45h Gee – break dance

PS B-DANCE 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.