Tri utorka: Mjesec dokumentarnoga filma u Kočerinu

Župni ured Kočerin tijekom veljače organizira prikazivanje nekoliko dokumentarnih filmova vjerske i domoljubne tematike.

Tako će se utorcima prikazati tri dokumentarca. U utorak 14. veljače bit će prikazan film “Huda jama”.

Potom će se u drugi utorak, 21. veljače, prikazati film “Moja je savjest čista” o blaženome Alojziju Stepincu.

Posljednjega utorka u veljači bit će prikazan film o mučeniku Miroslavu Bulešiću. Prikazivanje filmova bit će u velikoj župnoj dvorani na Kočerinu s počecima u 19.30 sati.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

 • Bilo bi dobro pogledati i film o logoru Jasenovac i ostalim logorima u hr i objasniti tko je prvi počeo praviti logore i zatvarati nevine ljude. To su počeli raditi talijanska fašistička govna, pa nijemački nacisti. A u HR imali velike prijatelje zločince. Isti kokot i crni i crveni shvatite to već.. Komunisti su se osvećivali..

 • Antun Branko Šimi
  ć
  Opomena
  Č
  ovje
  č
  e pazida ne ideš malenispod zvijezda!Pustida cijelog tebe pro
  đ
  eblaga svjetlost zvijezda!Da ni za
  č
  im ne žališkad se budeš zadnjim pogledimarastajo od zvijezda!Na svom koncumjesto u prahprije
  đ
  i sav u zvijezde !

 • “Grcka rijec za srecu- EUdaimonia – doslovno znaci : demoni su u nama nasli mir- a to je nase postignuce”. KNJIGA: Sto je obrazovanje ? , autor: HARTMUD von Hentig . . .

 • Ovakve filmove svaki Hrvat treba pogledati, nisu to bili kakvi filmovi ,a vode ima preskupa je za uvest u ova vrimena nadležni miraju vodit računa koliko košta u susjednim selima bilo da su u Širokom , Grude ili Posušje fra Mario je vrstan svećenik mogao bi koju reći i za vodu , preskupa je za njegovo stado , a filmove naš povjest trba gledati ,fra Mario hvala

 • SVE JE TO OKE DA SE ZNA STA JE BILO NAOVIM PRSTORIMA ALI ISTO BI TAKO TREBALO PRIKAZATI I JASENOVAC PREBILOVCE JADOVNO I OSTALO SVE NIKO NIJE IMUN OD ZLOCINA NIJEDAN NAROD NEKI DAN KAD SU STRADALA TROJICA MLADICA U PROMETU IZ ZENICE COVJEK IZ GRUDA BAREM SE TAKO POTPISAO KAZE KOJI JEBE KAD SU MUSLIMANI ZAR TO NIJE SRAMOTA

 • Citam komentar o nesreci “svaka majka jednako place”.
  Iz Zenice ,sirokog i Banje Luke svaka gorke suze lije za svojim djetetom.

 • za ovaj komentar od anonimnog potpuno se slazem majci je svakoj najteze kad djete svoje pokopava a ljudi su zli neki pa samo gledaju sebe trebao oobjektivno i realno gledati na desavanja iz proslosti svi su narodi stradali

 • Jeste neki od vas ovdje zli i pokvareni. Isti kokot i fašisti i komunisti. Oboje činili zlo. Ali zaboravljate da su fašisti i nacistička govna prvi to počeli raditi zatvarati nevine ljude. I vama su takvi dobri. Znači vama je to normalno ubiti nekoga jer je izraelaelske nacije. Sram vas bilo licemjerna pokvarena kukavička ustaška gamadi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.