Tri nove američke serije na TV1 Mreži

Programski i menadžerski tim TV1 u jeku je priprema za novu jesenju programsku šemu i kako najavljuju program će biti raznolik i ekskluzivan. Poseban naglasak stavljen je na serijski program, te već od sljedećg u programu TV1Mreže gledatelji mogu pratiti tri nove američke serije. Premijerno za tržište BiH kupljene su najnovije sezone američkih krim serija: CSI Las Vegas, 12. sezona i CSI New York, 8. sezona, te popularna serija o medicinskoj praksi Medical Investigation.

Tri dana akcije na TV1Mreži

Od 4. rujna gledatelji TV1Mreže uzbudljive istražiteljske priče forenzičkog tima iz Manhattana, CSI New York, mogu pratiti jednom tjedno, utorkom u 22:40 sata.

Osma sezona ovog serijala CSI-franšize prati forenzički tim iz Manhattana s detektivom Macom Taylorom na čelu. Početak sezone je u znaku sjećanja na 11. rujan 2011. godine i počinje epizodom koju je režirao Frederick E.O. Toye, posvećenom desetogodišnjici napada na New York  i Macovim prisjećanjem na veliki gubitak koji je tada doživio.

Nižu se epizode uobičajenih zapleta, a posljednja, koja nosi naziv „Near Death“ a režirao ju je Alex Zakrzewski, ostavlja mnogo prostora za kreiranje sljedeće sezone. U ovoj epizodi Mac je tijekom pljačke upucan i nalazi se u liniji između života i smrti. Dok se on bori za život, ostatak tima se bori da zadrži svoje emocije pod kontrolom kako bi što bolje obradili dokaze i priveli strijelca pravdi.

Srijedom u istom terminu od 22:40, počevši od 5. runa na TV1Mreži akcija, triler i drama se nastavljaju u američkoj seriji Medical Investigation. Uz suptilnu nevidljivost i potencijalnu ubojitost koja je veća od bombe, bolest može biti najopasnija prijetnja!

Serija  se bavi slučajevima elitnog medicinskog tima iz Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), koji istražuju neobične medicinske krize, poput naglih izbijanja ozbiljnih i tajanstvenih bolesti.

Najnovija, 12. sezona popularne krim serije CSI Las Vegas na TV1Mreži strata u četvrtak,  6. runa u terminu od 22:40 i emitirat će se jednom tjedno. Gledatelje očekuju velike izmjene u čuvenoj glumačkoj postavci, te se Ted Danson pojavljuje u ulozi D.B. Rasela, novog šefa istražiteljskog tima. Naime, Laurence Fishburne nije obnovio ugovor za 12. sezonu, tako da od nastanka serije, po prvi put, u ekipi nema Afroamerikanca.

Radnja serije fokusirana je na elitni tim policijskih forenzičara koji radi na najzahtjevnijim slučajevima zločina počinjenih u Las Vegasu. Pri razrješavanju misterija oni koriste najbolje znanstvene tehnike i metode,  različite grane forenzičkih nauka kako bi složili mozaik i otkrili kriminalce.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • tri nove serije ,divno možda bi bolje bilo da nam pošalju tri kanadera da zaštitimo ovo što je još ostalo, ali sve mi se čini da veliki reketar neće poslat pomoć, serije su prišnije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.