Tri najbolje aplikacije za uređivanje slika u hodu

Bilo da se želite pohvaliti slikama sa zadnjeg putovanja prijateljima na društvenim mrežama ili samo pokazati obitelji dijeleći ih na Google Photos, želite da budu bolje od najboljih. Uredite ih s ovim aplikacijama lako i u malo vremena, piše Racunalo.com.

Pixlr – Free Photo Editor

Ova aplikacija jedna je od najlakših za korištenje, a nudi više od dva milijuna kombinacija efekata, predložaka i filtera. Možete je koristiti za lako prilagođavanje veličine slika, manja editiranja i sitna uljepšavanja malo tmurnijih slika. Pixlr se često nadograđuje s novim tematskim okvirima pa će biti i od koristi za slanje blagdanskih čestitki u zadnji čas.

VSCO

VSCO se najviše koristi za prilagodbu slika namijenjenih hvaljenju na Instagramu jer će vaše „obične“ slike učiniti remek-djelima. Aplikacija nudi kupnju mnogo različitih paketa filtera, a svoje slike jednostavno možete i začiniti nekim od ponuđenih. Kad ste zadovoljni postignutim, VSCO omogućuje lako dijeljenje na društvenim mrežama ili spremanje u mobilni telefon.
Kao veliki bonus ove aplikacije navest ćemo mogućnost povezivanja kupljenih filtera s Google Play računom, dakle sve što jednom kupite možete prenijeti zajedno sa svojim računom na drugi uređaj.

Snapseed

Kada Google Photos nije dosta, tu je Googlov Snapseed. Ova aplikacija nudi gomilu temeljnih alata koji se mogu naći u kompjuterskim aplikacijama za uređivanje slika, kao što su histogram na zaslonu, korektor leće, healing brush – koja je izvandredna – i HDR tuner. Također sadrži mnoštvo okvira i filtera te podržava JPEG i RAW što omogućava lako uređivanje velikih fotografija.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.