Tri jednostavna koraka pomoću kojih ćete prestati trčati za pogrešnim muškarcima

Ako si solo, život može ponekad biti poprilično naporan. S druge strane, upoznavanja i izlaženje mogu biti – ako si u potrazi za čvrstom vezom – sasvim zabavni.

Međutim, ruku na srce: za vrijeme potrage za našim savršenim partnerom često naletimo na pogrešne muškarce – dakle, sasvim je OK ponekad pogriješiti. Međutim, kako ubuduće ne bismo trošile svoje vrijeme i energiju na pogrešne likove, otkrit ćemo ti tri strategije s pomoću kojih ćeš rjeđe dobivati košaricu.

1. Budi svjesna svojih vrijednosti

Kratko prije spoja ti je otkazao, a za to nisi dobila dobro objašnjenje? Ili već satima čekaš njegovu poruku? Mnoge žene se u tim trenucima pitaju što su pogrešno napravile. Međutim, ta sumnja u samu sebe je čisto gubljenje vremena. Definitivno nisi ništa pogrešno napravila – jednostavno mu nisi na prvom mjestu. A želimo li nekoga tko je nama prioritet, ali mi njemu nismo? Sigurno ne! Upravo zato trebaš biti svjesna svojih vrijednosti. Zavrijedila si bolje!

2. Napravi detoksikaciju društvenih mreža

Moramo priznati sljedeće: nakon što smo doživjele ghosting i ne znamo je li on sada prošlost ili nije, sklone smo čačkati po društvenim mrežama kako bismo provjerile je li još živ. Uglavnom saznamo kako je on itekako živ i zdrav – i onda postanemo tužne ili ljute. Ako se želiš zaštititi od takvih situacija, trebaš „počistiti“ društvene mreže od takvih likova. Mala stanka može učiniti čuda – dok ti se misli ponovno ne vrate u red, piše miss7.hr.

3. Napravi “pro i kontra listu“

Tko ima problema sa zaboravljanjem cijele priče s nekim likom, treba definitivno iskušati sljedeću – prema nama najučinkovitiju – strategiju: pro i kontra listu. Postavi si pitanje: „Što očekujem od veze“ i kreni. Napiši što sve očekuješ od dobre veze – a što ne. Pogledaj koje točke ima muškarac koji te trenutačno očito ne cijeni dovoljno. Spada u listu „kontra“? Sada si sigurna da nije za tebe…

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.