“Tri, dva, jedan – kuhaj!”: Špiček ostavio nove kolege na cjedilu

U Zagrebačkom Jadran filmu počelo je snimanje nove sezone RTL-ovog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koji sa sobom donosi pregršt noviteta.

U petoj sezoni showa, koji će golicati gledateljeva nepca, očekuju nas i zanimljive priče iza kamere, novi članovi žirija i novi kulinarski podvizi.

Lijepo je vratiti se na set showa. Gledatelji već znaju što mogu očekivati od mene. Nastavit ću biti strog i pošten, ali u konačnici sve ovisi o kandidatima“, kazao je Tomislav Špiček te dodao kako bi novi kandidati mogli biti najbolji dosad s obzirom na to da su već u prvoj epizodi uspjeli oduševiti žiri svojim kreativnim tanjurima, prenosi Index.hr.

Kroz svaku epizodu vodit će nas Doris Pinčić Rogoznica, a svaki će tjedan o sudbini kandidata odlučivati nova kulinarska tema. Od presudne će važnosti, naravno, biti i njihova snalažljivost u pripremi jela, koja će ocjenjivati žiri, piše RTL.

Chef Tomislav poželio je dobrodošlicu kolegi chefu Mati Jankoviću i gastro novinarki Mateji Domitrović, koji su se prvi put našli pod reflektorima seta RTL-ovog gastro showa.

Tomislav nas je lijepo ugostio, kao pravi domaćin. On se, tako reći, na setu osjeća kao kod kuće. Tu je od prve sezone, prvog dana i zna svaki kut studija, svaku caku na snimanjima“, objasnila je Mateja, kojoj je show “Tri, dva, jedan – kuhaj!” prvi televizijski angažman.

Za razliku od Mateje, chef Mate dosad je snimio nekoliko televizijskih projekata i reklama, stoga ne čudi da se pred kamerama ponašao kao u svojoj kuhinji.

Ako me pitate kakav je osjećaj ponovno stati pred kamere, mogu reći da se osjećam kao da, zapravo, nikada nisam niti napustio televiziju, što je poprilično zastrašujuće jer shvatiš koliko ti to ostane u krvi“, izjavio je chef Mate, kojeg je Špiček, kao i Mateju, ostavio na cjedilu, napustivši studio prije samog kraja snimanja. Unatoč njegovoj maloj spački, Mateja i Mate odlično su se snašli i sami odjavili prvu emisiju.

Sudeći po odličnoj atmosferi prvog dana snimanja, ova će jesen na RTL-u biti itekako zabavna!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.