Trener i suigrači vrataru kupili "Dvojku" i ostvarili životni san | Jabuka.tv

Trener i suigrači vrataru kupili “Dvojku” i ostvarili životni san

Danas mnogi sanjaju skupe automobile, ali realnost je često surova. To zna i Tihomir Kulji, skromni dečko koji brani za juniore Mladosti iz Zaboka i sanja Golfa ”dvojku’‘. Taj san su mu ostvarili suigrači i trener koji su mu za 18. rođendan poklonili vremešnoga crvenoga Golfa.

U tajnosti su juniori Mladosti skupili novac, a kupnju su obavili očevi dvojice igrača. Tihomiru je rečeno da je na veliku subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici ”crvena Kristina” s mašnicom je iskrcana pokraj restorana u SRC Zaseka. Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, oduševljenje je bilo neviđeno, piše Zagorje.com.

Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi, rekao je skromni Tihomir koji živi s majkom i sestrom.

Tihomira znam od šestoga razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi, znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našega omladinskoga pogona izlaze takvi mladići, kaže voditelj omladinskoga pogona Mladosti, Damir Srebačić koji je uz suigrača Celjaka jedan od najzaslužnijih za realizaciju ove lijepe priče.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: