Treća godišnjica smrti fra Mladen Hrkaća; Udruga s njegovim imenom pomogla preko 250 osoba

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ nastavlja djelovanje hercegovačkog franjevca fra Mladena  Hrkaća koji je tijekom svoje dugogodišnje službe, kako u crkvi u Dubravi tako i u Širokom Brijegu, uvijek  imao najviše sluha za one koji su u potrebi.

Sutra, 8. kolovoza, obilježava se treća godišnjica smrti ovog velikog dobročinitelja čije ime Udruga  ponosno nosi.  Ovaj dan članovi, volonteri i korisnici predstavništva Udruge obilježit će zajedničkim sudjelovanjem na  Svetoj misi zadušnici koja će se održati sutra, 8. kolovoza, u 7 sati u crkvi Uznesenja Blažene Djevice  Marije u Širokom Brijegu. Nakon Svete mise zadušnice, predstavnici Udruge položit će cvijeće i svijeće na  grob fra Mladena Hrkaća.

Udruga svojim djelovanjem nastoji pružiti svu potrebnu pomoć oboljelim osobama i njihovim obiteljima  kako bi se izbjegle sve materijalne i psihičke poteškoće tijekom liječenja, s ciljem unaprijeđivanja kvalitete  njihovih života. Od svog osnivanja Udruga je pomogla više od 250 osoba sa zdravstvenim poteškoćama s  područja Bosne i Hercegovine koje su dolazile na liječenje u Zagreb.

„Ovim putem pozivam sve vas koji želite pomoći da nazovete brojeve humanitarnih telefona Udruge jer  donacije koje dobivamo na ovaj način su važan izvor prihoda za rad Udruge. Ukoliko zovete iz Bosne i  Hercegovine, pozivom na broj 17000 donirate 2 KM. Ukoliko zovete iz Republike Hrvatske, pozivom na
broj 060 9999 donirate 6,25 kuna za rad Udruge.“ izjavio je predsjednik Ivan Soldo.

Više informacija o radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranici i Facebook
stranici.

(www.jabuka.tv)

 
7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.