Trebinje: Policija oduzela automobil, oružje i drogu

Policija u Trebinju jučer je izvršila pretres na tri lokacije, na području tog grada te pronašla drogu, oružje i automobil za koji vlasnik nije imao dokumentaciju.

Istovremeno, u toku je dokumentiranje kaznenih djela ‘Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga’ i ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’ protiv D.Š. iz Trebinja, a protiv R.K. i S.K. zbog kaznenog djela ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’.

U pretresu su oduzete dvije precizne vage, od kojih su na jednoj vidljivi tragovi marihuane, zatim speed, transportna torba u kojoj se nalazilo pakiranje marihuane, motorna pila za koju postoji osnov sumnje da potiče iz kaznenog djela ‘Teške krađe’, izvršene u siječnju ove godine, te automatska puška s okvirom u kome se nalazilo 10 metaka, kao i 199 metaka.

Također, pronađen je i oduzet automobil ‘Renault laguna’, za koju privedena osoba nije posjedovala dokumentaciju, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Trebinje.

(Fena)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.