Tragedija za zvijezdu NBA: Ubijen usvojeni brat Kevina Duranta

Clifford Dixon slavio je 32. rođendan u noćnom klubu u predgrađu Atlante. Stajao je na parkiralištu kad je netko na njega zapucao. Hitna pomoć stigla je brzo i prebacila ga je u bolnicu. Imao je višestruke prostrjelne rane.

Bio je posvojeni brat NBA zvijezde Kevina Duranta, košarkaša Golden State Warriorsa. Clifforda je Kevinova majka Wanda Durant usvojila kad je imao 16 godina.

On i Kevin bili su najbolji prijatelji, zajedno su igrali košarku u srednjoj školi i NBA zvijezda Warriorsa smatrala ga je bratom. Posvetio mu je Kevin dio govora kad je osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Ima dana kad dođem kući uzrujan nakon utakmice ili treninga, ali ti mi podigneš raspoloženje. Ti me držiš svaki dan, hvala ti, rekao je Durant u emotivnom govoru prije pet godina, kad je primio nagradu.

Policija je izvijestila kako je napadač na Durantovog posvojenog brata pobjegao pješice. Blizu mjesta na kojem je Clifford bio upucan ima nadzornih kamera, ali one ne rade. Zabavu na kojoj je ubijen Clifford je reklamirao na svom Instagram profilu, prenose 24sata.hr.

Nakon što je potvrđeno da je preminuo.

Naša obitelj bila je produžetak njegove i proveli smo prekrasne trenutke. Ovo je veliki gubitak za sve nas koji smo ga voljeli. Nedostajat će nam svaki dan, napisala je Wanda Durant, majka Kevina Duranta, koja je usvojila Clifforda kad je bio tinejdžer.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.