Tragedija u Tuzli: Poginuo 21-godišnji rukometaš

U ponedjeljak navečer Selmir Kovačević (21) uzeo je od brata automobil Mazda i otišao po prijatelja Seada Jogunčića (17) s kojim je krenuo do jednog ugostiteljskog objekta.

Povratak je bio koban. Zbog neprilagođene brzine, Kovačević je izgubio kontrolu nad automobilom i najprije udario u nekoliko betonskih stubova dvorišne ograde pored puta, a potom se silovitom brzinom zabio u pekaru. Sat vremena su tuzlanski vatrogasci velikim naporima pokušavali doći do Kovačevića i Jogunčića.

Nažalost, Kovačević je preminuo na mjestu nesreće, dok je Jogunčić sa teškim ozljedama glave i prsnog koša prevezen na jedinicu intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju.

Obojica su bili članovi ORK Tuzla, a njihovi suigrači danas su se samoinicijativno okupili na Slanoj Banji kako bi prikupili novčana sredstva za obitelj Jogunčić koja je teškog materijalnog statusa.

Otac Seada Jogunčića je ratni vojni invalid, a sam Sead je od malih nogu bio vezan za Mejdan i stadion Tušanj. Počeo je trenirati rukomet, baš kao i Kovačević, ali je trenutak mladenačke nepažnje jednog koštao života, dok život drugog visi o koncu.

(Klix.ba)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.