Top 5 najčitanijih vijesti na Jabuci u ovom tjednu

U nastavku vam donosimo top 5 najčitanijih vijesti na portalu Jabuka.tv u posljednjih sedam dana.

Vijest koja je potresla Široki Brijeg i Hercegovinu je teška prometna nesreća koja se dogodila u Knešpolju u kojoj su stradale tri djevojke, a najgore je prošla Širokobriježanka koja je bila u stanju duboke kome te je upravo ova vijest bila najčitanija u ovom tjednu na našem portalu.

Druga najčitanija bila je o odluci Vlade ŽZH u kojoj je uz 1. svibnja i 2. svibanj proglašen neradnim danom te je ponajviše razveselila školarce i djelatnike državnih tvrtki koji su dobili četiri dana odmora.

Sveta pričest u Širokom Brijegu treća je najčitanija, a u velikoj fotogaleriji našeg portala čitatelji su mogli uživati u prekrasnim kadrovima iz širokobriješke crkve.

Na četvrtom mjestu nalazi se članak o izgradnji kafića, restorana, banke i mnogih drugih sadržaja u sklopu novog kolodvora u Širokom Brijegu gdje su se naši čitatelji bili veoma dobro zainteresirani za ovu temu, a u prilog tomu ide i rasprava koja je se vodila u komentarima na ovoj vijesti.

Top 5 najčitanijih vijesti u ovom tjednu na portalu Jabuka.tv zaključuje članak koji smo prenijeli od kolega s Radija Imotski koji govori o naglom odlasku Imoćana u Njemačku zbog posla, a naši čitatelju su očito prepoznali ovu temu jer slična situacija je u svim gradovima Hercegovine.

1. Teška prometna nesreća u Širokom Brijegu, djevojka u stanju duboke kome

prometna_knespolje_2

2. Vijest koja će razveseliti sve školarce u Županiji Zapadnohercegovačkoj

3. 163 djece primilo sakrament Prve Svete pričesti u Širokom Brijegu

pricest_siroki_11

4.  U sklopu širokobriješkog kolodvora gradit će se kafić, restoran, trgovina i banka

kolodvor_siroki

5. Egzodus Imoćana u Njemačku

imo2

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.