Tonko Ivanković: Široki Brijeg kao grad!

Tonko Ivanković stravstveni igrač golfa, hercegovački «Vinski Vitez», bivši predsjednik NK Široki Brijeg (ex NK Mladost Dubint), uspješan poduzetnik, HPB-ov kandidat za načelnika općine Široki Brijeg na kratkom razgovoru s novinarima jabuka.tv otkriva neke od svojih planova i ciljeva za novi Široki Brijeg.

Među prvim potezima planira Široki Brijeg uvrstiti u status grada. Kao grad Široki Brijeg ima puno veći potencijal i svijetliju budućnost, čime će se omogućiti samostalnije upravljanje na svim područjima gradske uprave, lakše i brže dobivanje sredstava iz EU fondova.

Zalaže se za pomoć mladima u svakom aspektu od obrazovanja do subvencioniranja novih i postojećih mladih poduzetnika, potpomaganje socijalno ugroženih i starijim građanima osnovnim životnim potrebama, sa besplatnim prijevozom učenika, osiguran besplatan obrok, otvaranjem novih radnih mjesta i mnogih drugih stvari o kojima će sutra 29.09.2012. više govoriti na predizbornom skupu u Kočerinu koji će se održati u 19:00 sati.

 

OSOBNA KARTA

– Tonko Ivanković, rođen 1957. god. u seljačkoj obitelji.

Srednju građevinsku školu završio u Mostaru.

Sretno oženjen i odgojio četvero djece i već uživa u igri sa svojom dvojicom unučića koji će “nakon djedove pobjede još ljepše živjeti u našem Širokom Brijegu”.

Bivši istaknuti predsjednik NK Široki Brijeg (ex Mladost Dubint).

Utemeljitelj poduzeća “Dubint” Ivankovića Dolac, jedne od najuspješnijih širokobrijeških tvrtki s 50-tak uposlenih djelatnika.

Poznati hercegovački “Vinski vitez”.

(www.jabuka.tv)

49 komentara

Komentiraj: