Toni Cetinski će pjevati na svadbi Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

Poznati par svoj najsvečaniji dan mjesecima vješto krije od znatiželjnih medija, ali neke su informacije ipak stigle do tportala. 25-godišnja pjevačica i njezin sedam godina stariji dečko Vedran Ćorluka vjenčat će se ovog ljeta, a pjevat će im jedan od najuspješnijih pjevača u regiji, Toni Cetinski.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčane zavjete izmijenit će nakon što završi Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i to na intimnoj svadbi u idiličnoj Istri. Za razliku od većine nogometaša koji na svojim svadbama ugošćavaju zabavnjake i folk pjevače, ovaj par se, doznajemo, odlučio za urbaniju varijantu poput tenisača Marina Čilića, koji je za svoje vjenčanje angažirao Gibonnija.

Stoga će njima pjevati jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, Toni Cetinski.

S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s ‘Nek’ ti bude ljubav sva’ i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem, izjavila je Franka ranije, a s njim se sprijateljila kad su 2010. skupa radili veliki glazbeni projekt ‘Top Stars’, piše Tportal.hr.

Toni pak Vedrana Ćorluku poznaje iz vremena kad je putovao s našom reprezentacijom dok je Slaven Bilić bio izbornik, a pokojni Vlatko Marković predsjednik HNS-a.

Ako uz to dodamo da je naš pjevač strastveni navijač i da je sam vrsni nogometaš te je svojedobno igrao kao član Humanih zvijezda, ne čudi što je slavni par izabrao upravo njega da im zapjeva u najvažnijem danu u životu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.