Tomislav Kopač s novim rekordom pobjednik mini maratona Polog – Široki Brijeg

Imoćanin Tomislav Kopač drugi put zaredom pobjednik je mini maratona Polog – Široki Brijeg koji se trči povodom 23. obljetnice zaustavljanja tenkova JNA u Pologu.

Kopač je oborio vlastiti rekord, a ove godine je prvi na cilj stigao s vremenom 32,51 te je time osvojio novčanu nagradu od 500 KM i pobjednički pehar.

Na mini maratonu su nastupila 64 trkača iz BiH i Hrvatske, a drugo i treće mjesto osvojili su također Imoćani. Drugo mjesto s vremenom 34,31 pripalo je Ivanu Dračaru, a treće s vremenom 35,02 Marku Lončaru Pendi. Drugoplasirani je uz pehar osvojio 300 KM, a trećeplasirani 200 KM i također pehar.

Nagrađeno je i po pet najboljih Širokobriježana u kategoriji odrasli i školski uzrast koji su dobili po 100 KM. Posebno priznanje dodijeljeno je Zlatku Mišetiću kao najstarijem sudioniku ovogodišnjeg mini maratona.

Rezultati:

1. Tomislav Kopač (Imotski) 32,51
2. Ivan Dračar (Imotski) 34,31
3. Marko Lončar Pendo (Imotski) 35,02

Prva petorica Širokobriježana (odrasli):

1. Filip Lovrić 37,10
2. Renato Skoko 37,12
3. Hrvoje Galić 38,20
4. Ivan Matković 43,07
5. Hrvoje Vukoja 43,28

Prva petorica Širokobriježana (školski uzrast):

1. Tomislav Pinjuh 38,49
2. Slaven Mustapić 39,44
3. Ante Grbešić 41,26
4. Gabrijel Ćavar 41,28
5. Ivan Zeljko 41,43

maraton_polog_1

Tomislav Kopač

maraton_polog_2

maraton_polog_3

maraton_polog_4

Imoćanin Marko Lončar Pendo u dresu nogometne reprezentacije BiH

maraton_polog_5

maraton_polog_6

Ivan Dračar

maraton_polog_7

maraton_polog_10

maraton_polog_8

Tomislav Pinjuh

maraton_polog_9

maraton_polog_11

Najbolji Širokobriježani školskog uzrasta

maraton_polog_12

Najbolji Širokobriježani u kategoriji stariji od 18 godina

maraton_polog_13

Predsjednik Općinskog vijeća Široki Brijeg Vinko Topić i načelnik Općine Široki Brijeg Miro Kraljević polažu vijenac na Trgu širokobrijeških žrtava

maraton_polog_14

maraton_polog_15

(www.jabuka.tv | Foto: Vlatko Mikulić)

Nema komentara

  • mrš đubre Imotsko….ja da sam te vidio bogami bi bez te majice otišao kući..a najvjerovatnije i sa povećom dozom degeneka

  • A što je to trula? Šta su pogriješili? Najbolji portal sve prate na normalan i objektivan nacin… daj napiši argument zasto je jabuka trula i dno portala?

 • bila je tamo , a nije napisala da su zene istrcale maraton …eto zasto , sve pohvale svima , zdrav duh u zdravom tijelu 🙂

 • nije mi jasno koji se kurac bunite za dres, a svi živite u BiH, pa šta radite ovde kad vam toliko smeta vaša rodna gruda. I ne serite sad mi smo hercegovina ovo ono. To su samo imena, sve je ovo ista zemlja

  • de ne serendaj glupsone glupi…akronim tome bi bio “šta nekome ima smetati svastika (ako ne znaš to je kukasti nacisitčki križ), što Muslimanima smeta kad se Muhamed pojavljuje u crtanim stripovima i sl……. “…ima zašto smetati i smeta mi jer je simbol nečega što ugnjetava Hrvatski narod, simbol neravnopravnosti Hrvatskog naroda u BiH, simbol vojske protiv koje smo se borili u ratu, simbol po kome balije svršavaju kad ga vide…..ukratko neprijateljski simbol poradi još stotine razloga…ako se ti osjećaš ko bosanac i navijaš za rep.BiH mrš u Sarajevo i poturči se zajedno sa Lojanovićima, Yurišićima, fra Petrom Jelačom i sličnom bagrom..

 • ovo je BIH svaka cast momku nije ovo hrvatska budimo hrabri pa se ustanimo i napravimo svoju drzavu a ne preko portala srati i navijat cu za BIH na svjetskome

 • Za realnost, zašto skidate komentare koji vama ne odgovaraju ”’ a koji vam pašu lagano se ostavljaju. toliko o realnosti.

 • Jesi primijetio ili primijetila realnosti draga kad je Elektroprivreda u pitanju,na ovome portalu je zabranjeno komentirat,eto toliko o profesionalnosti i novinarstvu.

 • 6000 hercegovaca je lažno prijavljeno u Imotskome,zamislite vi da nama u Široki svaki mjesec dođe 6000 imoćana po dječije doplatke i sređene vojne mirovine,kako biste reagirali jeli hrvatine kršćanske? ima u njih veće sirotinje nego kod nas,a mi od njih pravimo još veću sirotinju otkidajući im od njihovih mirovina i poreza za nešto što nam ne pripada,sramite se svi vi koji ste tamo lažno prijavljeni,radi vas i jesmo na lošem glasu u čitavom svijetu,bar se ne javljajte.

 • “što vas čudi”. ne piši gluposti ja nisam nikad ništa dobila iz Hr ni za djecu ni za koga. Gdje sam god došla morala sam platiti SVE.I niko ni zbog koga nije na lošem glasu nego sbog samog sebe.

 • za komunista dođi na most i ponesi svoju zastavu bih i reci da nije ovo hrvatska,,,i samo ovo vidi čija je zastava na mostu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.