Tom Hanks o novoj ulozi: Cinizam je postao dio svakodnevnice jer donosi novac

Tom Hanks istaknuo je kako je veliki porast cinizma u društvu jedan od razloga koji su ga naveli da prihvati ulogu dječijeg zabavljača u novom filmu “A Beautiful Day in the Neighborhood”.

On glumi ulogu Freda Rogersa u novom filmu, legendarnog američkog TV voditelja, glazbenika i producenta koji je bio poznat po svom toplom i zdravom duhu.

Cinizam je postao dio svakodnevnice i ljudskih odnosa.

Zašto? Zato što je lagan i što se uz cinizam može dobro zaraditi, što donosi novac. Cinizam je odličan proizvod za prodaju i odličan je početak istraživanja bilo čega. Mislim kada je Fred Rogers prvi put vidio dječije programe, vidio je nešto što je bilo cinično, a zašto biste stavili nešto cinično pred dvogodišnje ili trogodišnje dijete? Niste cool jer nemate neku igračku? Smiješno je gledati kako se neko udara u glavu? To je ciničan tretman publike na koji smo se toliko navikli da kada vidimo jednostavnu poruku poput “hej znate što, prelijep je dan u susjedstvu”, kao da primimo šamar. Dopušteno nam je, ja mislim, osjećati se dobro. Postoji mjesto za cinizam, ali zašto odmah početi tako?, pita se Hanks.

Rogers je bio voditelj emisije za djecu “Susjedstvo gospodina Rogersa” koja je u SAD-u emitirana od 1968. do 2001. godine. U biografskom filmu rediteljice Marielle Heller bit će prikazana priča o Tomu Junodu, ciničnom novinaru koji je dobio zadatak uraditi intervju s Rogersom. U ulozi novinara naći će se Matthew Rhys.

Dvojica potpuno nepoznatih muškaraca polako će postati prijatelji, a Rogers će Junodu dijeliti različite savjete i lekcije o tome kako da ne bude toliko ciničan i da se usmjeri na ljubaznost i suosjećanje.

Kompletna priča bit će usmjerena na to kako je Rogers utjecao na ljude oko sebe, a dvostruki Oskarovac odlično je utjelovio voljenog TV voditelja, prenosi Klix.ba.

“A Beautiful Day in the Neighborhood” u američka kina stiže 22. studenog.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.