Toliko tuge na jednoj fotografiji: Tatine rukavice grle novorođenu kćer

Fotografija novorođene djevojčice okružene simbolima koji su bili omiljena razonoda njenog prerano preminulog oca, rasplakala je mnoge. Djevojčica Aubrey povijena je u ružičastom pokrivaču s očevom kacigom iza njene glave dok jedna rukavica drži njenu glavu, a druga počiva na njenom malom tijelu.

Fotografkinja Kim Stone napisala je prekrasan status: “Njen tata volio je svoj motor. Uvijek je nosio zaštitnu opremu. Želio je biti siguran. Nije htio ništa prepustiti slučaju s malom djevojčicom na putu. Ali on nikad neće držati svoju djevojčicu. Život mu je oduzet mjesec dana prije nego je rođena, od nekog koga je smatrao prijateljem. Kažu da anđeli pričaju bebama kad se smiju u snu. Mislim da je to možda istina.”

baby 1

Na GoFundMe stranici gdje se skupljaju donacije za malu Aubrey, prijateljica obitelji napisala je da je njen otac Hector ubijen 28. travnja. Majka Kathryn i Hector bili su zaručeni i trebali su se vjenčati tjedan dana prije termina rođenja male Aubrey koja nikad neće upoznati svog oca. Toliko tuge na jednoj fotografiji…

(www.klokanica.hr)

Komentiraj: