Todorić: "Gotovo je, Konzum više nije lider. Uništili su kompaniju" | Jabuka.tv

Todorić: “Gotovo je, Konzum više nije lider. Uništili su kompaniju”

Priopćenjem na blogu iz Velike Britanije se javio Ivica Todorić. Naslov njegovog teksta glasi:

Gotovo je, Konzum više nije lider maloprodaje u Hrvatskoj

“Gotovo je, Konzum više nije lider maloprodaje u Hrvatskoj! To je maestralan uspjeh Izvanredne uprave Agrokora, to je velebno djelo Plenkovićevog Borga, to je porazna posljedica rastakanja, pljačke i nasilja nad Agrokorom koje je dopustila Vlada i šutke gleda pravna država.

Dogodilo se upravo ono na što mjesecima upozoravam, ono što lažnim, kriminalnim izvješćima sakriva Izvanredna uprava Agrokora i podržavaju PM Plenković i Vlada.

Strana Schwarz grupa s Lidlom i Kauflandom postala je najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj. Što se, da mi nisu oteli i uništili kompaniju, nikada nebi dogodilo. Kastrofalno rastakanje Konzumovih vrijednosti, za samo nekoliko godina promet tvrtke će svesti na svega šest milijardi kuna.

Žalosno je gledati što čine s perjanicama hrvatske industrije. Konzumov je udio na tržištu do kraja 2016. godine kad je sustavom upravljala moja uprava bio apsolutno dominantan. Vlada i njezina Izvanredna uprava tu je neosvojivu poziciju uspjela preokrenuti u korist stranih lanaca. Uistinu maestralno“, napisao je Ivica Todorić.

Objavio je i jednu tablicu i jedan graf.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj: