Pitalica: Tko je od ovih ljudi bogat? Vaš odabir otkrit će kako trošite

Je li bogata obitelj, muškarac sa psom ili elegantna žena? Ono što odgovorite otkrit će vaše liderske sposobnosti, na koji način doživljavate novac i kako ga trošite

1. Obitelj

Za vas izraz bogatstvo ima široko značenje. Svjesni ste da novac omogućava pristojan život, da zahvaljujući njemu možete priuštiti materijalne stvari i uglavnom ćete ga trošiti na svoje bližnje. Ali, isto tako, znate granicu i kad treba stati s potrošnjom. Svjesni da je važno da uvijek imate nešto novca sa strane jer se nikad ne zna kad mogu zatrebati. U biti, znate dobro raspolagati s novcem i svjesni ste što je pravo bogatstvo: ljubav, obitelj, dobrota i potpora bližnjih.

2. Muškarac s psom

Za vas su bogatstvo i moć ista stvar. Vi ste jak karakter, čvrsti ste i sposobni postati vođa i inspirirati druge ljude. Ponekad ste skloni dangubljenju, a imate i problem s prihvaćanjem drugačijih mišljenja od svojeg. Bez obzira na to, ako se nađete u situaciji u kojoj će netko od vas trebati pomoć, vi ćete uvijek biti uz njih. Ali, to ne znači da nećete iskoristiti svaku priliku da kažete to što mislite.

3. Žena

Jako vam je stalo do tuđeg mišljenja, volite pohvale i osjećaj da vam se netko divi te ste jako usmjereni na sebe. Sposobni ste graditi odnose s ljudima, ali najčešće su ti odnosi jako površni. Optimistični ste i i vedrog karaktera, pozitivni i istinski volite život i sve što vam on nosi. Vi lako zarađujete novac i još lakše ga trošite, piše Meowgag.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.