Tijekom ekshumacije na Rostovu pronađeni posmrtni ostaci četiri osobe – Jabuka.tv

Tijekom ekshumacije na Rostovu pronađeni posmrtni ostaci četiri osobe

Istražitelj Posebnog odjela za ratne zločine Tužiteljstva Bosne i Hercegovine nalazi se na lokalitetu Rostovo, gdje koordinira proces ekshumacije, koji je jučer započet na navedenoj lokaciji.

Do sada su pronađeni posmrtni ostaci najmanje četiri osobe, tri osobe na prvobitnom lokalitetu, kao i posmrtni ostaci još jedne osobe na izdvojenoj lokaciji nedaleko od prvobitne.

Osim posmrtnih ostataka, pronađeni su i dijelovi odjeće i obuće, kao i određena dokumentacija, za koju se pretpostavlja da je pripadala pronađenim osobama.

Radovi na ekshumaciji na ovoj lokaciji nastavit će se u narednim danima, a lokacija će cijelo vrijeme ekshumacije biti adekvatno osigurana i zaštićena, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Pronađeni posmrtni ostaci bit će upućeni u dalju sudsko-medicinsku obradu i utvrđivanje identiteta putem DNK analize.

Mario Mostarac za Jabuka.tv: Preko iskaznice Crvenog križa smo doznali da su to bugojanski Hrvati

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • 600 godina se borimo protiv muslimana i nista novo. Samo sto bi trebalo istraziti ulogu nekih Hrvata u padu Bugojna.

    • Upravo tako “neznalice“ ako znaš za grijeh čemu takvo škrabanje ,imena,,tko kad gdje s kim s čim o komu o čemu ,kada .?..ovako samo ispade šupljak 😛

  • Možda se izbjegne ovozemaljski sud ,kod (Dragog BOGE )neće umaći zločinci vara se svaki koji suprotno razmišlja i snuje opačinu.

    • Vec vidim zakljucak tuziteljstva – storuki uzepeovac sam sebe svezao zicom, upucao u potpiljak i zakopao. Svi drugi dijelovi tijela su dobre bosnje sto ih je uzepeovac pojeo prije samoubojstva.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.