Tihaljina dobila ambulantu nakon 55 godina

U Tihaljini je u četvrtak, 13. studenog otvorena Ambulanta obiteljske medicine koja će u sklopu Doma zdravlja Grude, nakon Sovića i Drinovaca, od sada pružati usluge pacijentima i u tom mjestu, javljaju lokalni mediji.

Nazočne u Tihaljini pozdravio je ministar zdravstva u ŽZH Stjepan Bogut koji je zahvalio Federalnom ministarstvu zdravstva, ZZO-u ŽZH-a, te općini Grude koji su omogućili ponovno otvorenje ambulante u Tihaljini.

Ravnateljica Doma zdravlja Grude dr. Zdravka Erkapić svečano je presjekla vrpcu, otvorivši tako ovu hvale vrijednu ustanovu, te kroz nju provela nazočne, rekavši pritom da će ambulanta zahvaljujući Zavodu zdravstvenog osiguranja biti umrežena s Domom zdravlja.

Ambulanta je, uz obiteljsku medicinu, opremljena i za hitne slučajeve.

– Pacijent u ambulanti prvo dobija osmijeh ljubaznih sestara, nakon toga ulazi u ordinaciju u kojoj se nalazi liječnik, gdje se odrađuje posao u novom vrlo ugodnom prostoru, u kojem radi vrlo stručno osoblje – rekla je Erkapić, dodajući kako će usluge za sada pružati dva puta tjedno, a kasnije ako bude potrebe bit će svakodnevno osigurana sestra, a liječnik tri do pet puta.

(Fena | Foto: grude-online.info)1 komentar

  • Jeli opet bilo zaposljavanje po stalom ustaljenom pravilu SSHDZ (Samo za simpatizere HDZ-a) pretpostavljam da jeste jer drugima nema mjesta pod ovim nebom ma koliko da su to zavrijedili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.