Thompsonov mostarski koncert pomaknut za 15. rujna

Thompsonov koncert najavljen za četvrtak, 12. rujna na stadionu HŠK „Zrinjski“ u Mostaru pomaknut je za nedjelju, 15. rujna u 20 sati zbog izuzetno loše vremenske prognoze.

Organizator koncerta ovim se putem ispričava vjernoj publici i ujedno vas obavještava da sve dosada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin.

Koncert u Mostaru dio je velike turneje „Ora et labora“koja je započela poljudskim spektaklom i koja je dosada pokazala veliko zanimanje Thompsonove publike diljem Hrvatske. No kako na koncertnoj karti turneje Bosna i Hercegovina ima svoje nezaobilazno mjesto, tako će nakon Orašja priliku za uživanje u koncertu imati i Thompsonovi brojni obožavatelji u Mostaru i cijeloj Hercegovini.

mostar

Ono što ovaj veliki događaj jamči svojoj vjernoj publici glazbeni je spektakl visoke produkcije. Repertoar sastavljen od pjesama s novoga albuma koji je izvrsno prihvaćen i koji je najprodavaniji album u Hrvatskoj već više od 20 tjedana te najveći dosadašnji hitovi, od „laganijih“ pjesama do žestoke svirke, nesumnjivo će stvoriti sjajan ugođaj. Na svoje će, tako, doći publika različite dobi i različitog ukusa.

No za atmosferu na stadionu zasigurno će biti zaslužna i Thompsonova vjerna mostarska publika sa svojim gostima, poznata po svojoj gostoljubivosti i temperamentu.

Vjerujući svemu dosada viđenome u sklopu turneje „Ora et labora“, za očekivati je još jedan glazbeni spektakl za pamćenje, priopćeno je na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Tko muze? Svi! Trebali bi plaćati za Samardžiće, Karleuše, Bešliće, Iviće itd a kada Thompson naplaćuje ulaznicu onda je odmah profiter, na svaki koncert na koji ste otišli platili ste ulaznicu, ne vidim zašto Thompson ne bi naplatio svoj rad kao i svatko drugi. Svi slušamo glazbu i čak obožavamo neke više nego druge, nikome ne smeta što Stonesi ili Madonna zarađuju milijune godišnje a kada netko tko pjeva o domovini zarađuje onda je profiter. Zašto nogometaši igraju za novac, pa oni to vole…itd da ne nabrajam, nego ne padajte pod utjecaj komunističkih obmana, nisam ljubitelj Thompsonove glazbe ali je krivo da su stvorili javno mijenje da je domoljublje nacionalizam i fašizam! Pa zašto amerikanci ne pljuju Bruce Springsteena i ne proglase ga fašistom, zašto im je svakom filmu njihova zastava svetinja, zašto ubijaju diljem svijeta u ime svoje DOMOVINE a u nas kada netko pjeva domoljubne treba ga zabraniti, vraća se crno doba kada nisi smio ni pjevati što želiš ali nedajmo da opet dođe ono protiv čega smo se borili do jučer!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.