Thompson odgodio koncert zbog Oliverove smrti

Marko Perković Thompson odgodio je koncert koji je bio predviđen za utorak u Cisti Velikoj.

Thompson je odluku donio zbog smrti hrvatskog pjevača Olivera Dragojevića. Utorak, 31. srpnja, u Hrvatskoj je nakon telefonske sjednice Vlade RH proglašen Danom nacionalne sućuti povodom smrti spomenutog pjevača.

Na službenoj Facebook stranici Marko Perković Thompson objavljeno je kako se koncert odgađa za jedan tjedan:

Zbog posljednjeg ispraćaja glazbenog velikana Olivera Dragojevića i proglašenja 31. srpnja 2018. Danom nacionalne sućuti, predviđeni koncert Marka Perkovića Thompsona na taj dan u Cisti Velikoj se odgađa za (utorak) 7. kolovoza 2018, navedeno je u objavi.

Inače, kako je navedeno u priopćenju Vlade RH, Dan nacionalne sućuti, za razliku od Dana žalosti,  ne podrazumijeva otkazivanje ranije planiranih priredbi.

U odluci se navodi kako će se Dan nacionalne sućuti obilježiti isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

    • Pravi covik…nije kao onaj Pejakovic sto se veselio i javno rugao covjeku kad je cuo da je bolestan.Svi smo mi smrtni samo je Oliver ostavio iza sebe besmrtne pjesme , a cerga Pejakovicevih se niko nece sjecat .

      10

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.