Thompson 16. studenoga napokon u Zagrebu!

Od poljudskog spektakla do proslave Dana neovisnosti u nepokorenom gradu Osijeku, od Hrvatske, preko BiH, do Austrije i Njemačke, jedno je sigurno – svi Thompsonovi koncerti veliki su glazbeno-produkcijski spektakli iznimne posjećenosti, a album „Ora et labora“ postigao je fantastičan uspjeh!

Tim je riječima ukratko najjednostavnije opisati dosadašnji tijek turneje „Ora et labora“. No ono što sada možemo najaviti, ujedno je i ono što Thompsonova publika željno očekuje – veliki glazbeni spektakl 16. studenoga u 20,30 sati u Domu sportova u Zagrebu! Više od šest godina proteklo je od spektakla u Maksimiru i Thompsonova vjerna zagrebačka publika, ali i brojni obožavatelji diljem Lijepe Naše i dijaspore s velikim nestrpljenjem i velikim zanimanjem iščekuju ovaj događaj. Ulaznice po cijeni 90 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. S obzirom na veliku zainteresiranost, za vjerovati je kako će ulaznice zasigurno brzo planuti!

A sve je započelo u travnju izlaskom albuma „Ora et labora“, koji je ubrzo dospio u vrh popularnosti. Najprodavaniji je album Croatia recordsa već mjesecima, a na samom početku bio je četvrti na iTunes prodaji u Njemačkoj, treći u Austriji i peti u Švicarskoj. Novi album s deset pjesama nastajao je čak dvije godine, tematski je blizak dosadašnjima, no produkcijski i žestinom napravljen je veliki pomak naprijed. Svaka je pjesma posebna glazbeno-produkcijska priča i stoga ne čudi što neke od njih traju i po osam, devet minuta. Ovaj je album prodajom u zemlji i inozemstvu, ali i po prihvaćenosti kod publike na najbolji način pokazao kolika je njegova vrijednost.

thompson_poljud_1

Istoimena turneja započeta poljudskim spektaklom pokazala je ono što je najavljeno – i sama produkcija koncerata podignuta je na još višu razinu. Već je poljudski koncert pokazao koliko je publika željno iščekivala Thompsonov novi album i turneju. Svaki koncert poseban je audio-vizualni doživljaj, no ono što je svima zajedničko, osim vrhunske glazbe, nevjerojatna je atmosfera, obilje pozitivnih emocija i fenomenalna interakcija Thompsona i benda s jedne i publike s druge strane.

Koncerti na turneji koncipirani su od promocije pjesama s novoga albuma, ali i starih, dobro poznatih hitova. No iako je prošlo tek par mjeseci od izlaska albuma i početka turneje, ta je „granica“ između starih i novih pjesama jednostavno nestala. Od prvih taktova i izlaska Thompsona i benda na pozornicu, osim oduševljenja i ovacija publike, Thompson ima podršku nevjerojatne publike koja uglas pjeva apsolutno sve pjesme. Dosadašnji koncerti u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj i Austriji jednostavno nijednog posjetitelja nisu ostavili ravnodušnim.

A sada će konačno i hrvatska metropola doći na svoje! Nesumnjivo slijedi veliki glazbeni spektakl i iznimna atmosfera, proslava zajedništva i ljubavi, još jedan zagrebački koncert za pamćenje!

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.