That’s life: Koncert filmske glazbe u Posušju održan i u novim okolnostima

Izravni radijski i televizijski prijenos 3. koncerta Filmske Glazbe koji se u četvrtak 13. kolovoza održao u Gradskom parku u Posušju privukao je veliku pažnju te vratio dašak glamura ovom prekrasnom hercegovačkom mjestu, naviklom na brojna događanja u Posuškom litu koje je ove godine zbog epidemiološke situacije otkazano.

Organizatori ovog koncerta potrudili su se i u novim okolnostima odaslati sliku i zvuk Posušja, kakvu smo posljednjih godina navikli susretati, doduše pred brojnom publikom. Uporni u svojim nastojanjima kako bi održali koncert bez ugrožavanja zdravlja publike i izvođača, našli su idealan način kojim su promovirali svoju glazbu i svoje Posušje.

Osim repertoara koji je obilovao glazbenim filmskim temama iz ponajboljih djela ove umjetnosti, gledatelje i slušatelje koncerta fascinirala je ozbiljnost kojom su mladi ljudi, izvođači, pristupili svojem projektu.

U nastojanju da uhvate korak s drugim sredinama po pitanju kontinuiteta kulturne ponude uspjeli su i stoga što su im nadležne institucije, radijske postaje Radio Posušje ,Radio Plus te Radio Herceg-Bosne kao i RTV HB izišli u susret te omogućili ovakav oblik koncerta.

Cijeli koncert obilovao je pozitivnim porukama kako i u novom normalnom možemo stvarati i održavati kulturne događaje.

Baš kao što u soundtracku Jokera poručuje Sinatrina That’s life: jer ovaj stari dobri svijet se nastavlja vrtjeti u krug…to je život, a život ide dalje, priopćili su organizatori.

Potporu ovom iznimnom događaju dali su prijatelji koncerta Filmske Glazbe : Elektroprivreda HZHB, te PS Produkcija, KUD Zvizdan , udruga Apollo i tvrtka Planet d.o.o Posušja. Posebnim osvrtom Koncert Filmske Glazbe zahvalio se i načelniku Općine Branku Bagi, zbog potpore svim projektima koji Posušje prikazuju u pravom svjetlu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.