Teži sudar između Čitluka i Mostara

Oko 17:45 sati na cesti između Mostara i Čitluka, u mjestu Sretnice dogodila se teža prometna nesreća sa većom materijalnom štetom.

U prometnoj nesreći sudjelovao je automobil Citroen C4 registarskih oznaka RH i Ford Focus bh. registarskih oznaka. Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info jedna je ženska osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od siline udara Ford je u potpunosti izbačen sa ceste, dok je Citroen dijelom ostao na kolniku, a dijelom na travnatoj površini.

Do završetka očevida, te uklanjanja vozila, stakla i dijelova automobila sa ceste prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem ostalih sudionika u prometu. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

(Bljesak.info)

2 komentara

  • Treba putove širiti,dobro itko živ ostane na ovom i9 ostalim hercegovačkim putevima. Ovaj i drugi putevi U Hercegovini taman da su jednosmjerni nekako bi stigao na odredište.
    A tek po tkz. gradovima u hercegovini sve jednosmjerni od tri metra i slijepe ulice od 3 metra.

    • Šta ti bolan sereš? Šleperi se mogu razmijeniti, ti bi širio put, tebi i takvim kamikazama bi i avionska pista bila premalena. Prilagodi vožnju cesti po kojoj voziš a ne vozite ko Niki Lauda, pa poslije sranja vam uski putevi.

Komentiraj: