Testirajte svoje kulinarsko znanje i osvojite vrijedne nagrade u novom Addiko kvizu znanja “Kuhinje svijeta” – Jabuka.tv

Testirajte svoje kulinarsko znanje i osvojite vrijedne nagrade u novom Addiko kvizu znanja “Kuhinje svijeta”

Addiko Bank Sarajevo pokrenula je novi kviz znanja za sve bh. građane koji žele testirati svoje kulinarsko znanje, relaksirati se i natjecati se za jednu od šest atraktivnih nagrada.

Sudjelovanjem u kvizu znanja “Kuhinje svijeta”, moguće je osvojiti poklon bonove u vrijednosti od 1.000, 800, 600, 400 i 300 KM, a koji se mogu iskoristiti za kupovinu roba i usluga na stranici ekupi.ba.

Pobjednici kviza znanja, koji traje do 26.4.2021. godine će biti šest sudionika koji budu imali najkraće vrijeme odgovora na postavljena pitanja, kažu u Addiko Bank Sarajevo uz napomenu da sudionici mogu povećati svoje šanse igrajući do pet puta, tako da podijele post Addiko kviza na svom Facebook profilu, te za svakog dodatnog prijatelja, koji odigra Kviz znanja klikom na link posta dobivaju još jednu priliku odigrati kviz znanja i postignu još bolji rezultat.

Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.

*PR članak