Testira se aplikacija za mobilno plaćanje parkinga u Mostaru

Početak procesa naplate parkinga u Mostaru izazvao je brojne reakcije građana. Naravno, malo je onih koji odobravaju tu odluku, ali je svima jasno kako je ona neminovna.

Početak naplate parkinga počinje u listopadu  to na 1.500 parkirališnih mjesta, od kojih je oko 1.200 uličnih parkirališnih mjesta, a preostala mjesta su na četiri parkirališta na lokacijama Dom zdravlja Mostar, Gradska vijećnica, HNK Mostar i zgrada federalnih institucija.

Trenutno se testira aplikacija za mobilno plaćanje parkinga. Unatoč tome što godinama unatrag nisu plaćali parking u gradu, Mostarci su upoznati da uskoro kreće naplata. 

Mišljenja o tome su podijeljena. Sugovornici kažu da se trebaju stvoriti drukčiji uvjeti pa onda naplaćivati parking, dok ostali ističu  kako je to normalno i da se ne trebaju takvi postupci nikome objašnjavati.

Naplata parkiranja obavljat će se radnim danima i subotom u vremenu od 7 do 21 sat.

Evo cijena parkinga u Mostaru

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Ograditi treba kompletnu Kotlinu, živicom, na više punktova (uz redovito održavanje živice, što sve ujedno generira i radna mjesta), i naplaćivati ulaz a jednako i boravišnu pristojbu. To ima neki smisao, i priliči realnoj situaciji. Ovo neko “farbanje trule fasade, šminkanje i objeljivanje infrastrukturnog i uopće groba”, nije baš prilično i smisleno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.